Search
Mens PA-præsident Abbas lovede Israels forsvarsminister at bevare roen, fejrer Fatah som Abbas er formand for, 57 års terror mod Israel med opildning til mere terror. (Foto: Skærmdump, Palestinian Media Watch).

Sådan fejrer Abbas’ Fatah bevægelse 57 års terror mod Israel

Mens Abbas forsikrede forsvarsminister Gantz om at: - Selv med pistol for tindingen vil jeg gøre alt for at forhindre eskalering, viser hans Fatah bevægelse at der tales med to tunger.

Mens de palæstinensiske myndigheders (PA) præsident og formand for Fatah-bevægelsen som kontrollerer PA, Mahmoud Abbas havde travlt med at mødes med Israels forsvarsminister Benny Gantz for at “opbygge gensidig tillid”, har Fatah travlt med at fejre 57-års terror mod Israel, skriver Palestinian Media Watch (PMW). Læs om mødet mellem Abbas og forsvarsminister Gantz HER.

Den 1. januar 1965 gennemførte Fatah deres første terrorangreb mod Israel, hvor Fatah forsøgte at sprænge Israels nationale nationale vandskib i luften.

Så mens Abbas forsikrede forsvarsminister Gantz om at: – Selv med pistol for tindingen vil jeg gøre alt for at forhindre eskalering, viser Fatah bevægelsen som Abbas er formand for, at der tales med to tunger.

Fatah minder palæstinenserne om hvad de med Abbas i spidsen arbejder for: Terror og død som martyrer for “Palæstina”!

I forbindelsen med Fatahs fejring af Intilaqa – “lanceringen” af Fatah, postede Fatahs Hebron-afdeling via deres Facebook-side, plakaten som ses ovenfor af maskerede mænd i militæruniform iført gule Fatah-pandebånd og klar til angreb med maskinpistoler. I deres FB opslag skriver Fatah blandt andet, at deres mål er “sejr” og “befrielse” af alle fængslede terrorister:

Tekst på billedet: “Fatah-bevægelsen
Årsdagen for Fatahs Intilaqa

1. januar 1965
57 [års jubilæum]
Fatah Movement Information Committee in Hebron”

FB-opslag: “Længe leve Fatah og længe leve årsdagen for Intilaqa, indtil sejren og befrielsen af vores fanger og destinationen for Muhammeds Natterejse [Jerusalem]”

[Fatah-bevægelsen, Facebook-side for Hebron-afdelingen, 21. december 2021]

Fatahs Hebron-afdeling roste også Fatah som “dem, der føder en martyr hver dag”:

FB-opslag: “En morgen med selvopofrelse, vi er herrer og ikke slaver, og vi er dem, der føder en martyr hver dag
Længe leve Fatah”

Tekst på billedet: “Længe leve Fatah og længe leve årsdagen for Intilaqa
Fatah Movement Information Committee in Hebron”

[Fatah-bevægelsens FB-side, Hebron-afdeling, 23. december 2021]

Fatah hylder “dagen for min martyr-dødsdag” og promoverede døden for “Palæstina” som et ideal og postede plakaten nedenfor med en tekst som glorificerer martyrdøden:

FB-opslag: “Jeg er en løve, og Fatah er moderen til min revolution. Allahu Akbar (dvs. “Allah er størst”), hvor stor er dagen for min martyrdød. Fatah lærte os, at døden vil genoplive os, vi skal dø, så Palæstina kan leve. Længe leve Fatah”

Tekst på billedet: “Fatah-bevægelsen
Løftet er løftet, og eden er eden
57 [års jubilæum] (tallet “7” inkluderer PA-kortet over “Palæstina”, der omfatter hele Israel -Red.)
Længe leve årsdagen for den palæstinensiske revolutions Intilaqa

1. januar 1965
Fatah Movement Information Committee in Hebron”

[Fatahs Facebook-side, Hebron-afdeling, 22. december 2021]

På nedenstående billede ses en mand, der står med et palæstinensisk flag, og til højre for ham automatvåben:

Text på billedet: “The Intilaqa
57 [års jubilæum]
Fatah-bevægelsen
Fatah Movement Information Committee in Hebron”

FB-opslag: “Når stemmen fra The Storm (dvs. “Al-Asifa,” Fatah militærenhed) råber højt, og nationen bifalder den evige Fatah, må landets dværge klamre sig til deres benådninger
Længe leve Fatah og længe leve jubilæet”

[Fatahs Facebook-side, Hebron-afdeling, 22. december 2021]

Intilaqa – “lanceringen” refererer til begyndelsen af Fatah den 1. januar 1965, da den udførte sit første terrorangreb mod Israel, i et forsøg på at sprænge Israels nationale vandskib i luften.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp