Færøernes repræsentant i Israel til MIFF: – Uanede muligheder for samarbejde med Israel

Sagde John Rajani blandt andet til MIFF under dagens Live sending.
John Rajani fortalte MIFF om Færøernes mange samarbejdsmuligheder med Israel. (Foto: Skærmdump)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Det var en stor glæde for MIFF i dag at interviewe Færøernes repræsentant i Israel, John Rajani. Læs mere om åbning af kontoret HER.

Under interviewet fortalte Rajani blandt andet om det store potentiale der er for samarbejde mellem Færøerne og Israel inden for områder som turisme, landbrug, fiskeri og ikke mindst iværksætteri som israelerne er verdensmestre i.

Rajani fortalte også om færingernes store kærlighed til Israel og hvorfor det er så afgørende at besøge Israel for at få en bedre forståelse af verdens eneste jødiske stat.

Rajani kom desuden ind på den varme og gæstfrie modtagelse som han fik af både det officielle Israel og af israelere som gerne vil vide mere om Færøerne.

Hør mere om de mange samarbejdsmuligheder der er mellem Færøerne og Israel i interviewet og hvorfor Rajani vil have israelerne til at spise færøsk laks.

Klik her:

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelBlinken: – Israel vil få flere venner i årene fremover
Næste artikelIsrael åbner for turister fra 23. maj
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise