Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Færøernes repræsentant i Israel til MIFF: – Uanede muligheder for samarbejde med Israel

John Rajani fortalte MIFF om Færøernes mange samarbejdsmuligheder med Israel. (Foto: Skærmdump)
Sagde John Rajani blandt andet til MIFF under dagens Live sending.

Det var en stor glæde for MIFF i dag at interviewe Færøernes repræsentant i Israel, John Rajani. Læs mere om åbning af kontoret HER.

Under interviewet fortalte Rajani blandt andet om det store potentiale der er for samarbejde mellem Færøerne og Israel inden for områder som turisme, landbrug, fiskeri og ikke mindst iværksætteri som israelerne er verdensmestre i.

Rajani fortalte også om færingernes store kærlighed til Israel og hvorfor det er så afgørende at besøge Israel for at få en bedre forståelse af verdens eneste jødiske stat.

Rajani kom desuden ind på den varme og gæstfrie modtagelse som han fik af både det officielle Israel og af israelere som gerne vil vide mere om Færøerne.

Hør mere om de mange samarbejdsmuligheder der er mellem Færøerne og Israel i interviewet og hvorfor Rajani vil have israelerne til at spise færøsk laks.

Klik her:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem