Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Emiraterne og Bahrain til Israel: Velsignet nytår med fred og stabilitet i regionen

Emiraterne og Bahrain sendte officiel Shana Tova (nytårshilsen) til Israels udenrigsminister Gabi Ashkenazi. (Foto: Flavio~, flickr).
- Må det blive et velsignet år med fred og stabilitet i regionen, skrev Bahrains udenrigsminister Dr. Abdullatif al-Zayani, efter Israels udenrigsminister Gabi Ashkenazi sendte Shana Tova hilsen til Emiraternes og Bahrains udenrigsministrer.

“Må det blive et velsignet år med fred og stabilitet i regionen,” skrev Bahrainis udenrigsminister Dr. Abdullatif al-Zayani til Israels udenrigsminister Gabi Ashkenazi, der forinden havde sendt Rosh Hashanah hilsen i anledning af jødisk nytår som begynder i dag. Det skriver avisen Israel Hayom.

I personlig Rosh Hashanah hilsen til al-Zayani og Emiraternes udenrigsminister Sheikh Abdullah bin Zayed al-Nahyan skrev Ashkenazi: “Min kære ven, på tærsklen til det nye år i den jødiske kalender, vil jeg gerne ønske dig og dit folk et år fuld af fred, velstand, stabilitet og sundhed! Godt nytår! “

Al-Zayani skrev: “Tak min kære ven Gabi Ashkenazi, udenrigsminister for staten Israel, for din [Rosh Hashanah] hilsen … Må det blive et velsignet år med fred og stabilitet i regionen.”

Al-Nahyan, den emiratiske udenrigsminister, skrev: “God Rosh Hashanah, kære Gabi. Det er en vidunderlig måde at starte det nye år på, og jeg håber, det er et godt tegn for os begge i regionen.”

Også på de sociale medier ønskede emiratiske borgere israelerne et godt nytår. på den hebraisk-sprogede emiratiske Twitter konto stod der blandt andet: “Godt nytår til jøderne. Må dette år blive begyndelsen på det nye forhold mellem De Forenede Arabiske Emirater og Israel.”

Læs MIFF’s artikler om de historiske fredsaftaler her.

Læs også om 700 MIFF’ere som satte deres navn på lykønskning til Israel for de historiske fredsaftaler med Emiraterne og Bahrain her.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem