Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Her er Trumps vision for hvordan grænserne kan komme til at se ud

Dette kort viser staten Israel i henhold til Trumps fredsplan.
MIFF giver dig links til Trumps fredsplan.

Tirsdag aften præsenterede USAs præsident Donald Trump endelig sin længe ventede plan for fred mellem israelere og palæstinensere.

Klik her for at downloade Trumps fredsplan.

I sin tale sagde Trump blandt andet at Benjamin Netanyahu og Benny Gantz havde godkendt hans vision som grundlag for forhandlinger, skriver Times of Israel.

I fredsplanen er inkluderet kort hvor Israel, Vestbredden og Gazastriben er en samlet enhed. Der er en række nummererede “israelske enklavesamfund” på Vestbredden, områder markeret og forbeholdt en fremtidig palæstinensisk stat, en tunnel mellem Vestbredden og Gazastriben, adgangsveje og andre funktioner.

Det nærmeste område vest og nord for Det Døde Hav og hele Jordandalen mellem Det Døde Hav og videre op til Genezaretsøen, vil som udgangspunkt tilhøre Israel.

Kortet viser den fremtidige palæstinensiske stat (i grønt) som foreslået i Trumps fredsplan.


Kortet viser hvordan Israels grænser kan komme til at se ud ifølge Trumps fredsplan.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!