Se MIFFs gennemgang af hvordan danske medier spiller med på Pallywoods fløjte

Efter flere brandterrorangreb fra Gaza har IDF bombet Hamas-mål. Kan du gætte dagens overskrifter i danske medier?
Terrorgruppen Hamas har som erklæret mål at udslette Israel med alle midler.
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).


I løbet af maj måned angreb terrorgruppen Hamas og Islamisk Jihad Israels civilbefolkning med mere end 4300 raketter fra Gaza. 90% af raketterne blev nedskudt af Israels missilforsvar Iron Dome. 12 personer i Israel blev dræbt, over 335 blev såret, flere af dem kritisk. Derudover er tallene for de psykiske konsekvenser og antallet af israelere som får PTSD og angst af de gentagende raketangreb uoverskuelige. Sådan har virkeligheden været for flere millioner israelere de seneste 20 år, ja – du læser rigtigt! Hamas som har kontrolleret Gaza siden de tog kontrol over enklaven i et blodigt kup i 2007, har angrebet Israel med i snit 2000 raketter årligt i 20 år. Læs HER

Hvad har du hørt om raketangrebene i danske medier i de seneste 20 år?

De seneste år har terrorgrupper i Gaza også angrebet Syd-Israel med sprængstofballoner som forårsager uoverskuelige skader på israelsk natur, dyreliv, miljø og landbrug.

Hvad har du hørt om brandterroren mod Israel i danske medier?

Siden våbenhvilen trådte i kraft mellem Israel og terrorgruppen Hamas den 21. maj, har indbyggerne i flere israelske samfund tæt på Gaza (Otef Aza) gjort opmærksom på usædvanligt mange mistænkelige brande i området, som de mente var fornyede brandterrorangreb fra Gaza.

Nu er der ingen tvivl om at brandterroren fra Gaza er tilbage i Israel, derfor har IDF bombet flere Hamas-mål i Gaza.

De fleste af os læser og husker kun overskrifter – derfor er en fængende overskrift et effektivt middel til at fange vores opmærksomhed.

MIFF har gennemgået overskrifterne i 7 danske medier/aviser. Uden undtagelse viser de alle det samme mønster – pressen gør præcis hvad Hamas vil have og spiller med på Pallywoods fløjte ved at lægge skylden på Israel og give indtryk af at Israel har brudt våbenhvilen. Dermed er dansk presse med til at bane vejen for at Hamas kan intensivere sine angreb mod Israel, velvidende at det ikke vil vække større international harme.

Se også de afslørende Pallywood optagelser som MIFF har fået adgang til, klik HER.

Lad dig ikke narre næste gang du læser avisens overskrift – døm selv nedenfor…

Se DR

Se TV2:

Se Politiken:

Se Information:

Se Berlingske Tidende:

Se Jyllands-Posten:

Se Fyens Stiftstidende:

Se Kristeligt Dagblad:

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelChris Froome bliver israelsk kaptajn i Tour de France
Næste artikelKraftig stigning i palæstinensernes støtte til Hamas
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise