Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Danmark og Israel går til valg samme dag

(Foto: Venstre, folketingets åbning 2016, flickr)
Danmark og Israel går til valg 1. november.

Så er Folketingsvalget skudt igang – Danmarks statsminister, Mette Frederiksen udskrev i dag valg til afholdelse den 1. november. Samme dag går israelerne til deres 5. valg i løbet af 3 år.

Ifølge Berlingske Tidende peger meningsmålinger i Gallup på, at det blive en valggyser i Danmark.

Socialdemokratiets flertal lader til at være fortid og i blå blok er der to bud på en borgerlig statsminister – Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen og formand for De Konservative, Søren Pape Poulsen.

Tidligere statsminister, Lars Løkke Rasmussen har dannet et nyt parti – Moderaterne som kræver en regering henover midten.

Inger Støjberg har dannet partiet Danmarks-demokraterne der definerer sig som et borgeligt parti

Hvad vil der ske ved det kommende Folketingsvalg, hvordan vil mandaterne mellem blå og rød blok fordele sig? Hvilken Israel-politik vil Danmark fører og hvor står betydning vil det få for verdens eneste jødiske stat?

Læs udpluk af MIFFs artikler om dansk Israel-politik her.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem