Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Israelske Rinas liv på samvittigheden – ingen hindring for danske skattekroner i lommen

Rina Shnerb på 17 år blev dræbt under PFLP- terrorangrebet d. 23 august 2019. (Foto: Privat)
Danskernes skattekroner strømmer fortsat i palæstinensiske terroristers lommer.


EU-støtte til palæstinensiske NGO’er med forbindelser til terrororganisationer har desværre stået på igennem flere år – det gælder også dansk bistand som finansieres af vores skattekroner. MIFF har flere gange skrevet om hvordan dansk bistand til palæstinenserne i virkeligheden går til terrorfinansiering. Læs MIFF’s artikler om dansk bistand til palæstinenserne her.

EU kommissær: – finansiering af terror vil ikke blive tolereret

I maj 2020 instruerede EU-kommissæren for Neighborhood and Enlargement, Olivér Várhelyi lederne af EU-delegationerne til Israel og Vestbredden/Gaza om at “foretage en gennemgribende undersøgelse” af påstande om, at nogle EU-midler går til NGO’er med relationer til terrororganisationer, Várhelyi understregede at finansiering af terrororganisationer “ikke tolereres.” Læs mere om det her.

I august besluttede den hollandske regering at suspendere sit samarbejde med Union of Agricultural Work Committees (UWAC), efter det kom frem at bistandsmidler var blevet brugt til at betale løn til to af de terrorister som stod bag et terrorangreb udført af en terrorcelle i terrorgruppen PFLP i august 2019, hvor den 17-årige israelske pige Rina Shnerb blev dræbt og hendes bror og far blev såret. Læs MIFF’s artikler om terrorangrebet her.

MIFF opfordrede den danske regering til at kræve at palæstinenserne ville fordømme terrorangrebet på Rina – læs MIFF’s artikel her. Den danske regering var tavs.

Israelsk blod på hænderne – ingen hindring for at få danske skattekroner i lommen

Efter PFLP terrorangrebet som dræbte 17-årige Rina, sammenlignede en officiel palæstinensisk avis hendes morder, Samer Arbid med Jesus – læs om det her. Arbid blev ansat og tilknyttet to palæstinensiske organisationer, der i senere år blandt andet har modtaget midler fra de danske og norske skatteydere – læs om det her.

Faksimile fra Al-Hayat Al-Jadida 16. oktober 2019 via Palestinian Media Watch.

NGO Monitor som er et internationalt anerkendt forskningsinstitut har netop fået oplysninger om et nyt dansk støttet program: Integrated Market Development Program across the Occupied Palestinian Territory med de palæstinensiske NGO’er Union of Agricultural Work Committees (UWAC), Development Association (PARC), Economic & Social Development Center (ESDC), Palestinian Farmers Union (PFU) og den israelske NGO Gisha.

Rinas liv på samvittigheden – danske skattekroner i lommen

En af de ansatte hos UWAC er før nævnte PFLP terrorist Samer Arbid – at Arbid har Rinas liv på sin samvittighed er åbenbart ingen hindring for den danske regering – danskernes skattekroner strømmer fortsat i palæstinensiske terroristers lommer. PFLP bekræftede i en pressemeddelelse 30. august at Arbid er en “PFLP kommandør og en af heltene i den heroiske Ein Bubin-operation (terrorangrebet mod Rina Shnerb og hendes familie). Der er derfor ingen tvivl om at Arbid er terrorist – alligevel er han blandt dem som modtager danskernes skattekroner.

Ingen dansk overvågning over hvad pengene går til

Danmark bryster sig af at hylde demokrati, ytringsfrihed og menneskerettigheder. Hvor er 17-årige Rina Shnerbs ret til livet henne? PFLP tog Rinas liv og ødelagde hendes familie fordi de er jøder – PFLP har kun et mål, at udslette Israel – den eneste jødiske stat i verden. Ved at belønne Rinas mordere med danskernes skattekroner er Danmark også med til at støtte PFLP’s agenda.

Hvis du også synes det er på tide at stå op for Israel og det jødiske folk
så meld dig ind i MIFF og få samtidig
GRATIS medlemskab året ud ved betaling for 2021 nu.
Klik her for at blive medlem.Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem