Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Danmarks ambassadør siger farvel til Israel med sin adopterede israelske hund

Danmarks ambassadør Anne Dorte Rigelsen siger farvel til Israel sammen med sin israelske Golden retrivier Harry. (Foto: Skærmdump, https://www.facebook.com/DenmarkinIsrael/videos/963500234997374)
Anne Dorte Rigelsen siger farvel til Israel med et supernuttet nyt israelsk familiemedlem.

Tilbage i 2021 fortalte Danmarks ambassadør Anne Dorte Rigelsen til Fyens Stiftstidende, om israelernes helt særlige ånd (chutzpah) og hvordan den hjalp landet med at se lyset for enden af Corona-tunnellen og den økonomiske krise som havde sat sin tydelige spor på israelsk økonomi.

Tre år senere siger Rigelsen farvel til Israel på sin helt egen måde med to rørende Facebook-klip på ambassadens FB-side.

I det første klip fortæller ambasssadøren blandt andet, at hun ikke kun er ambassadør i Israel, men også er manager for sine medarbejdere og skal sørge for at motivere dem til at være stolte over at repræsentere Danmark og være danskere.

Ambassadøren tilføjede herefter: – Som ambassadør var det mit mål at stræbe efter det Danmark og Israel jeg drømmer om – jeg ville have danskerne og israelerne til at blive forelsket i hinanden. Se det rørende klip her.

I sit andet klip fortalte ambassadøren en mere personlig historie om sin gamle Golden retriever, hun havde haft med fra Frankrig. Ambassadøren fortæller i klippet at selvom gamle Frida var en rigtig alfa-hun, var hun en skøn hund.

Herefter fortalte ambassadøren at de adopterede israelske Harry – en super skøn Golden, som absolut ikke er en alfa-han. Rigelsen fortæller om Harry: – Pyt med at Harry ikke er en alfa-han. Han er en moderne hund og vi elsker ham som han er.

Han skal nu videre sammen med ambadssadøren til hendes næste destination som Danmarks repræsentant. Se det skønne klip med Harry her.

I sit sidste afskedsklip, takker Danmarks afgående ambassadør for den varme modtagelse hun har fået i landet – se det søde klip her.

MIFF ønsker Anne Dorte og Harry en rigtig god rejse videre ud i verden – Rigelsen bliver ambassadør i Egypten.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem