Her ses Mærsk repræsentanter under deres forretningsrejse i Israel primo april 2022 sammen med Israels ambassadør i Danmark David Akov (anden th i billedet). (Foto: Privat, via Israels ambassade i Danmark, Facebook)

Mærsk under forretningsrejse i Israel: – Innovation og nye teknologier har medvirket til at skabe Isreals stærke økonomi

- Verdensomspændende virksomheder som Maersk ser Israel som et land, hvor innovation og adaption af nye teknologier har medvirket til at skabe Israels enorme økonomiske og teknologiske succes. Vi glæder os til at se hvad Maersk tager med sig fra besøget, skrev Israels ambassade på Facebook, 21. april 2022.

Den danske containervirksomhed A. P Møller Maersk – bedre kendt som Mærsk, er verdens største containervirksomhed med aktiviteter i 130 lande – primært med transport af containere med tørlast samt frosne og nedkølede varer.

Mærsk hovedkontor ligger på Esplanaden i København. Mærsk har også kontorer rundt omkring i verden – inkl. Tel Aviv

Trods de mange udfordringer for shippingvirksomheder under Corona-krisen, har Mærsk vist et stærkt resultat i første kvartal af 2022 og forventningen er at det også vil fortsætte i årets andet kvartal.

I perioden 1988-2015 var Mærsk ansvarlig for 0.11% af den globale industrielle drivhusgasudledning. Mærsk har derfor igennem flere år arbejdet intensivt på at reducere deres udledning ved blandt andet at optimere pakning og fragt på containeraskibe, optimering af strømforbrug og brændstof i samarbejde med sine medarbejdere på tværs af landegrænser og fagområder.

Mærsk og Israelden 25. september 2020 kunne MIFF fortælle at Mærsk ville fragte containerskibe mellem Israel og Emiraterne – den glædelige nyhed kom lige efter Israel, Emiraterne og Bahrain havde underskrevet de historiske Abraham-aftaler, som Sudan og Marokko også tilsluttede sig senere samme år.

Nu kan MIFF igen komme med en meget glædelig nyhed om et styrket samarbejde mellem Israel og Mærsk. Primo april var Israels ambassadør i Danmark, David Akov vært for en forretningsrejse med Mærsk repræsentanter til Israel hvor de blandt andet mødtes med samarbejdspartnere, innovationspartnere og så på måder hvorpå de kan lærer af hinanden og samarbejde om eksempelvis digital innovation.

Israels ambassade skrev på Facebook den 21. april om mødet i Israel med Mærsk:

Skærmdump: https://www.facebook.com/IsraelinDenmark


Facebook
Twitter
Email
WhatsApp