Mette og Netanyahu i nyt samarbejdsmøde

Danmarks statsminister og Israels premierminister deltog i endnu et Corona-møde den 29. juli.Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Onsdag den 29. juli deltog Premierminister Benjamin Netanyahu i endnu et Zoom-møde om internationalt Corona-samarbejde med flere verdensledere. Det skriver avisen Jerusalem Post.

Læs MIFFs artikel om et af de tidligere Corona-møder mellem Danmarks statsminister og Israels premierminister her.

Østrigs kansler Sebastian Kurz var vært for mødet, hvor også Danmarks statsminister Mette Frederiksen, Australiens premierminister Scott Morrison, Grækenlands premierminister Kyriakos Mitsotakis og Tjekkiets premierminister Andrej Babiš deltog.

Under mødet fortalte Netanyahu at Israel udfører op mod 30.000 Corona-tests om dagen og tilføjede at “vi kan øge antallet af tests yderligere.”

Netanyahu fortalte også at Israel arbejder på et testsystem i industriel størrelse som både vil kunne udføre massetests og bruge ny metode til hurtig opsporing og isolering.

Netanyahu sagde “Det er afgørende for os at holde Corona i ave på lang sigt.” Netanyahu delte også de erfaringer man har gjort sig i Israel efter første Corona-bølge: begrænsninger af store forsamlinger er afgørende for at forhindre smittespredning.

Verdenslederne blev enige om nødvendigheden i at opretholde visse restriktioner for at undgå store smitteudbrud.

Zoom-mødet skete samme dag som premiereministeriet meddelte at det fra medio august muligvis vil være muligt for rejsende fra visse lande, at rejse ind i Israel – blandt landene er Østrig, Cypern og Grækenland.

Tidligere artikelBen-Dror Yemini kritiserer Netanyahu for at ignorere vold mod demonstranter
Næste artikelShin Bet forhør af tidligere Hamas-kommandør har givet Israel vigtig efterretning
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.
Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)