Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

3F i spidsen for historieforfalskning af værste skuffe

Danmarks største fagforening er medarrangør af demonstrationen på "Palæstinas Plads" (3F Palæstina-netværk). (Foto: Jerry Bergman, Nørrebro i København)
Formand for 3F København John Ekebjærg Jakobsen: - Når Benjamin Netanyahu beskriver annekteringen af Vestbredden som »opfyldelsen af den zionistiske drøm«, så viser han sit sande ansigt. Han er ligeglad med menneskerettigheder og international lov og det kan beskrives med et ord; "Statsterrorisme".

Den 4. juli afholdes der demonstration mod Israels plan om annektering af dele af Vestbredden på “Palæstinas Plads” i København. Blandt arrangørene er 3F Palæstina-netværk. Læs mere om arrangørerne her.

Pladsens rigtige navn er Israels Plads og den ligger tæt på Nørreport i København. Pladsen blev navngivet i 1968 i forbindelse med 25-årsdagen for redningen af de danske jøder til Sverige under Anden Verdenskrig i oktober 1943. Samtidig blev en tilsvarende plads som tak til det danske folk, navngivet Danmarks Plads i Beit Hakerem (forstad til Jerusalem).


3F – en aktiv spiller i dæmoniseringen af Israel


3F i spidsen for historieforfalskning af værste skuffe
Ved at ændre pladsens navn til “Palæstinas Plads” forsøger arrangørerne, og i særdeleshed 3F som kalder sig selv for Danmarks stærkeste fagforening at fuldene dæmoniseringen af Israel, at slette de tætte historiske forbindelser mellem det jødiske folk og Danmark og den historiske, kulturelle og religiøse forbindelse mellem det jødiske folk og dets land – Israel. Arrangørerne har tilmed brugt et omrids af HELE Israel på deres plakat som “Palæstina” – blot for at slå fast med syv tommer søm, at de ikke mener Israel som en jødisk stat har eksistensret. Læs MIFF’s artikel: Israels Præsident Reuven Rivlin i Danmark (markering af 75-årsdagen for redningen af de danske jøder).

Formand for 3F København, John Ekebjærg Jakobsen:
– Når Benjamin Netanyahu beskriver annekteringen af Vestbredden som »opfyldelsen af den zionistiske drøm«, så viser han sit sande ansigt. Han er ligeglad med menneskerettigheder og international lov og det kan beskrives med et ord; “Statsterrorisme”.

https://www.facebook.com/stopannekteringenafpalaestina2020/posts/123722509374518

Danmarks stærkeste fagforening skjuler ikke sin dagsorden


Ifølge 3F er de Danmarks stærkeste fagforening med overenskomster på flere arbejdspladser, end nogen anden fagforening. Læs mere om 3F her.

Her er nogle eksempler på hvordan 3F dæmoniserer Israel
I bladet Fagligt Fokus (december 2019) har 3F blandt andet fokus på “Palæstina”, artiklen er skrevet af fagligt Palæstina Netværk.

Artiklen slutter med følgende opfordring:
– De fem aktivister fra BJMF vil bruge turen og deres nye viden til at få gang i et Palæstina solidaritetsnetværk, som skal være drevet på medlemsbasis. De starter i København og inden for 3F, men håber på at lignende initiativer kan sprede sig til andre dele af fagbevægelsen. »Det er på tide, at vi sætter handling bag ordet solidaritet og tager aktiv stilling til de uretfærdigheder, som finder sted i Palæstina. Ligesom man gjorde med apartheid i Sydafrika, kan vi igennem den internationale Boykot, deinvesterings og sanktions-kampagne (BDS) være med til at lægge pres på Israel og få dem til at stoppe besættelsen og apartheidregimet. Derfor skal vi fremadrettet have 3F og bagefter FH til at tilslutte sig BDS. Vi har tidligere gjort det i SID, og nu er det altså på tide vi handler igen. Når man tier, så samtykker man – og det har aldrig været fagbevægelsens rolle!«, siger Jan Mathisen, 3F København.Murersvendenes Brancheklub i København, november 2019:
Vi vil ikke vil deltage i, eller støtte, arrangementer, som legitimerer den israelske stat og besættelsen af Palæstina, udtaler Murersvendens Brancheklub i København.”


3F Ungdom, februar 2019:
– Vi nægter at anerkende den voldelige besættelse og det apartheidregime, som i årevis har undertrykt det palæstinensiske folk, mens det internationale samfund har siddet på deres hænder.

3F har et skærpet ansvar som en stærk spiller på det danske arbejdsmarked

3F organiserer en stor andel af de danske medarbejdere og er politisk aktiv. Det er en skærpende omstændighed at 3F bruger sin magt til at støtte hadefuld anti-israelsk propaganda, opfordring til boykot af Israel og afviser Israels eksistensret som en moderne jødisk stat.

3F bør genoverveje sin politiske indflydelse og bruge den konstruktivt i stedet for at at fremme had mod den eneste jødiske stat i verden!

Læs MIFF’s artikler om annektering, hvorfor den IKKE er i strid med folkeretten og IKKE er apartheid.

Hjælp MIFF med at fortsætte kampen for Israels ret til at eksistere som en jødisk stat
Meld dig ind i MIFF her – hjælp MIFF med at hverve nye medlemmer
Giv en gave til MIFF:
Bankkonto 5290 9020945009
Mobile Pay 49739

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem