Israel åbner for turister fra 23. maj

I første omgang kun for vaccinerede og grupperejser.
Strandlivet i Tel Aviv frister både de lokale og turisterne. (Foto: Geir Knutsen, MIFF)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

For nylig skrev MIFF at Israel har planer om at åbne landet op for turister igen – læs mere HER. Der er nu sat en dato på hvornår det vil ske. Fra den 23. maj vil det i første omgang kun være vaccinerede turister som rejser i organiserede som kan rejse ind i landet, skriver avisen Times of Israel.

Turistminister Orit Farkash-Hacohen og sundhedsminister Yuli Edelstein kom med en fælles udtalelse. Årsagen til at der i første omgang kun åbnes op for organiserede grupper er at det er lettere at holde styr på hvor de rejser hen i landet og dermed sikre at der ikke sker smittestigning igen. Myndighederne i Israel ønsker ikke at vende tilbage til stigende smitte igen.

– Kun ved at åbne op for international turisme kan vi genoplive turistbranchen, inklusiv restauranter, hoteller, seværdigheder, turguide, busselskaber og andre for at de kan forsørge deres familier, siger Farkash-Hacohen.

Planen er også at åbne op for individuelle rejsende på et senere tidspunkt.

Turister skal Corona-testes før afrejse og igen efter indrejse. Derudover skal alle turister også tage en antistoftest. Sidstnævnte bliver dog ikke aktuel såfremt Israel kan indgå aftaler med andre lande om fælles vaccinepas/kort.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelFærøernes repræsentant i Israel til MIFF: – Uanede muligheder for samarbejde med Israel
Næste artikelYoseph Haddad ved mindehøjtidelighed for faldne israelsk-arabiske soldater: – IDF er for alle israelere
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise