Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Vil åbne op for vaccinerede turister

Matteo Salvini: - Det jødiske folk og Jerusalem er det samme. Derfor er det moralsk, kulturelt og politisk indlysende at Italiens ambassade flyttes fra Tel Aviv til Jerusalem. (Foto: Plussreiser)
I første omgang er planen at åbne op for organiserede turer til Israel igen.

Israel arbejder for inden for en uge, at have en plan klar som vil tillade vaccinerede turister ind i Israel, udtaler turistminister Orit Farkash-Hacohen. Hun samarbejder med Israels sundhedsministerium om at få planen på plads, skriver avisen Ha’aretz.

– Det er på høje tid, med tanke på at vi er et vaccineret land, at vi hjælper med at rehabilitere Israels økonomi og turistindustri, siger turistministeren.

Læs mere om hvor hårdt ramt Israels turistbranche er blevet som følge af Corona-krisen, som også har udviklet sig til en økonomisk-krise i landet – læs HER.

I første omgang vil Israel tillade organiserede grupper og senere turister som rejser alene. Israel har nu i over et år været lukket for turister for at komme Corona-smitten til livs. Indtil videre er der ikke sat en dato for hvornår turister kan komme ind i landet igen.

Da Corona-pandemien spredte sig sidste år måtte mange aflyse deres planlagte tur til Israel.

Før Corona-krisen havde Israel flere år med rekordmange turister. Over 4,5 millioner turister besøgte Israel i 2019 – læs HER. 2020 så ud til at blive et nyt rekordår, men så kom Corona…

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem