Vil åbne op for vaccinerede turister

I første omgang er planen at åbne op for organiserede turer til Israel igen.
Matteo Salvini: - Det jødiske folk og Jerusalem er det samme. Derfor er det moralsk, kulturelt og politisk indlysende at Italiens ambassade flyttes fra Tel Aviv til Jerusalem. (Foto: Plussreiser)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Israel arbejder for inden for en uge, at have en plan klar som vil tillade vaccinerede turister ind i Israel, udtaler turistminister Orit Farkash-Hacohen. Hun samarbejder med Israels sundhedsministerium om at få planen på plads, skriver avisen Ha’aretz.

– Det er på høje tid, med tanke på at vi er et vaccineret land, at vi hjælper med at rehabilitere Israels økonomi og turistindustri, siger turistministeren.

Læs mere om hvor hårdt ramt Israels turistbranche er blevet som følge af Corona-krisen, som også har udviklet sig til en økonomisk-krise i landet – læs HER.

I første omgang vil Israel tillade organiserede grupper og senere turister som rejser alene. Israel har nu i over et år været lukket for turister for at komme Corona-smitten til livs. Indtil videre er der ikke sat en dato for hvornår turister kan komme ind i landet igen.

Da Corona-pandemien spredte sig sidste år måtte mange aflyse deres planlagte tur til Israel.

Før Corona-krisen havde Israel flere år med rekordmange turister. Over 4,5 millioner turister besøgte Israel i 2019 – læs HER. 2020 så ud til at blive et nyt rekordår, men så kom Corona…

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelNy film og serie om «jernkvinden»
Næste artikelHusk Holocaust – værn om Israel
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise