Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Sarah Zoabi betaler en høj pris for at stå op for Israel

Sarah Zoabi forsvarer Israel. (Foto: Skærmdump fra Twitter)
Trods vold og trusler fra sine arabiske medborgere insisterer Zoabi på at stå op for Israel.

Sara Zoabi er en af ​​de få arabiske-israelere, der forsvarer Israel og protesterer mod falske beskyldninger og angreb mod Israel fra andre arabere. På sin Facebook-side beskriver hun sig selv som en der: “Kæmper for enhver pris af hensyn til mit land – staten Israel, for kærlighed, fred og retfærdighed. Og jeg tillader ingen at diktere mit liv for mig.”

Zoabi betaler en meget høj pris for sin beslutsomhed om at så op for Israel. Hun er blevet angrebet af andre arabere adskillige gange. Arabere er kommet til hendes hjem og har gennemtævet hende. Hun er blevet sparket i maven, mens hun købte noget på apoteket, og hun udsættes jævnligt for trusler på Facebook, skriver Arutz Sheva.

Den 17. september brugte Zoabi sin demokratiske ret og stemte for anden gang til Knesset i år. Hun blev hilst velkommen af ​​de jødiske medarbejdere, men en araber fra partiet Fælleslisten (med arabiske partier) forbandede hende og kaldte hende forræder.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem