Sarah Zoabi betaler en høj pris for at stå op for Israel

Trods vold og trusler fra sine arabiske medborgere insisterer Zoabi på at stå op for Israel.
Sarah Zoabi forsvarer Israel. (Foto: Skærmdump fra Twitter)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Sara Zoabi er en af ​​de få arabiske-israelere, der forsvarer Israel og protesterer mod falske beskyldninger og angreb mod Israel fra andre arabere. På sin Facebook-side beskriver hun sig selv som en der: “Kæmper for enhver pris af hensyn til mit land – staten Israel, for kærlighed, fred og retfærdighed. Og jeg tillader ingen at diktere mit liv for mig.”

Zoabi betaler en meget høj pris for sin beslutsomhed om at så op for Israel. Hun er blevet angrebet af andre arabere adskillige gange. Arabere er kommet til hendes hjem og har gennemtævet hende. Hun er blevet sparket i maven, mens hun købte noget på apoteket, og hun udsættes jævnligt for trusler på Facebook, skriver Arutz Sheva.

Den 17. september brugte Zoabi sin demokratiske ret og stemte for anden gang til Knesset i år. Hun blev hilst velkommen af ​​de jødiske medarbejdere, men en araber fra partiet Fælleslisten (med arabiske partier) forbandede hende og kaldte hende forræder.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelSarah Zoabi: “Jeg er en stolt arabisk, muslimsk og zionistisk israeler”
Næste artikel2.000 specialsoldater øvede krig mod Hamas
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise