Sarah Zoabi: “Jeg er en stolt arabisk, muslimsk og zionistisk israeler”

Zoabi kæmper for Israel og er et levende bevis på, at apartheidanklagerne ikke har hold i virkeligheden.
Sarah Zoabi er arabisk-israeler og kæmper for en retfærdig behandling af Israel (Foto: Skærmdump fra Twitter)
ISRAEL ER UNDER ANGREB!
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr). 

Ifølge Boomerang som kæmper sammen med Zoabi for en retfærdig behandling af Israel, har Zaobi en god sans for humor, skriver Arutz Sheva.

Boomerang bad Zoabi om at kommentere nyheder og beskyldninger på de sociale medier, hvor Israel blandt andet beskyldes for at være en “apartheidstat”. Som modsvar inviterede Zoabi Boomerang med til at følge hende i flere israelske byer, hvor hun var den eneste genkendelige muslimske kvinde, iklædt burka og med arabisk accent. Zoabi ville se om der var israelske jøder, som ikke ville behandle hende på lige fod med alle andre.

Zoabi gik ind i jødiske restauranter og butikker, hun gik rundt i gaderne og talte med forbipasserende, herefter stoppede hun sin bil på siden af ​​motorvejen, løftede sin burka og bad om hjælp.

Uanset hvor hun gik, blev hun behandlet med respekt og venlighed. På et tidspunkt, efter at have lånt en jødisk butiksejers telefon, sagde hun til ham, at han ikke skulle være bekymret, hvis han fik et opkald fra en med arabisk accent – han var familie.

Israelske bilister stoppede også med glæde ved siden af ​​Zoabis bil på siden af ​​motorvejen for at hjælpe.

For nogle år siden henvendte Sarah Zoabi sig til Knesset og erklærede over for alle de arabiske Knesset-medlemmer og de israelske arabere: ”Vi lever i paradis. Sammenlignet med andre lande, med arabiske lande – lever vi i paradis. ”

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelNetanyahu har kontaktet Gantz for at oprette en bred samlingsregering
Næste artikelSarah Zoabi betaler en høj pris for at stå op for Israel
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise