Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Sarah Zoabi: “Jeg er en stolt arabisk, muslimsk og zionistisk israeler”

Sarah Zoabi er arabisk-israeler og kæmper for en retfærdig behandling af Israel (Foto: Skærmdump fra Twitter)
Zoabi kæmper for Israel og er et levende bevis på, at apartheidanklagerne ikke har hold i virkeligheden.

Ifølge Boomerang som kæmper sammen med Zoabi for en retfærdig behandling af Israel, har Zaobi en god sans for humor, skriver Arutz Sheva.

Boomerang bad Zoabi om at kommentere nyheder og beskyldninger på de sociale medier, hvor Israel blandt andet beskyldes for at være en “apartheidstat”. Som modsvar inviterede Zoabi Boomerang med til at følge hende i flere israelske byer, hvor hun var den eneste genkendelige muslimske kvinde, iklædt burka og med arabisk accent. Zoabi ville se om der var israelske jøder, som ikke ville behandle hende på lige fod med alle andre.

Zoabi gik ind i jødiske restauranter og butikker, hun gik rundt i gaderne og talte med forbipasserende, herefter stoppede hun sin bil på siden af ​​motorvejen, løftede sin burka og bad om hjælp.

Uanset hvor hun gik, blev hun behandlet med respekt og venlighed. På et tidspunkt, efter at have lånt en jødisk butiksejers telefon, sagde hun til ham, at han ikke skulle være bekymret, hvis han fik et opkald fra en med arabisk accent – han var familie.

Israelske bilister stoppede også med glæde ved siden af ​​Zoabis bil på siden af ​​motorvejen for at hjælpe.

For nogle år siden henvendte Sarah Zoabi sig til Knesset og erklærede over for alle de arabiske Knesset-medlemmer og de israelske arabere: ”Vi lever i paradis. Sammenlignet med andre lande, med arabiske lande – lever vi i paradis. ”

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem