Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Netflix stod op mod antisemitisme – blev udsat for anti-israelsk had

Streaming-giganten siger NEJ til antisemitisme. (Foto: Stock Catalog, flickr.com)
- Vi står sammen mod alle former for antisemitisme, inkl. stigning i hadforbrydelser og Holocaust-benægtelse, Tweetede Netflix.

Streaming-giganten Netflix kommer med klar besked om antisemitisme og Holocaust-benægtelse, skriver Israel Hayom.

Vi står sammen mod alle former for antisemitisme, inkl. stigning i hadforbrydelser og Holocaust-benægtelse – vi må aldrig glemme det mørke kapitel i menneskets historie, Tweetede Netflix.

Netflix blev herefter oversvømmet med hadefulde Tweeter-kommentarer med #fri Palæstina.

Der var også dem som støttede Netflix:

– Min bedstefars og bedstemors forældre var Holocaust-overlevende. Jeg har hørt flere forfærdelige historier. Vi vil aldrig glemme det.

– Tak! Som jøde sætter jeg stor pris på jeres Tweet. Som ortodoks jøde vil jeg gerne bede jer streame flere film som viser skønheden og glæden i mit samfund.

– Jeg er så glad og taknemmelig for jeres støtte.

Yoseph Haddad, administrerende direktør i NGO’en “Together – Vouch for each Other” som arbejder for at bygge bro mellem jøder og arabere i Israel, Tweetede:

– Tak Netflix for jeres vigtige erklæring som desværre ikke er selvfølge blandt alle. Jeg ser tusindvis af anti-israelske Tweets i jeres tråd. I stedet for at stå op mod antisemitisme, angriber de Israel som I slet ikke nævner i jeres Tweet. Til alle Israel-haderne siger jeg – hvis I tror at jeres blinde had vil sejre, har I set for meget science fiction på Netflix. Se Fauda i stedet!


Se MIFFs interview af Yoseph Haddad HER.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem