Netflix stod op mod antisemitisme – blev udsat for anti-israelsk had

- Vi står sammen mod alle former for antisemitisme, inkl. stigning i hadforbrydelser og Holocaust-benægtelse, Tweetede Netflix.
Streaming-giganten siger NEJ til antisemitisme. (Foto: Stock Catalog, flickr.com)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Streaming-giganten Netflix kommer med klar besked om antisemitisme og Holocaust-benægtelse, skriver Israel Hayom.

Vi står sammen mod alle former for antisemitisme, inkl. stigning i hadforbrydelser og Holocaust-benægtelse – vi må aldrig glemme det mørke kapitel i menneskets historie, Tweetede Netflix.

Netflix blev herefter oversvømmet med hadefulde Tweeter-kommentarer med #fri Palæstina.

Der var også dem som støttede Netflix:

– Min bedstefars og bedstemors forældre var Holocaust-overlevende. Jeg har hørt flere forfærdelige historier. Vi vil aldrig glemme det.

– Tak! Som jøde sætter jeg stor pris på jeres Tweet. Som ortodoks jøde vil jeg gerne bede jer streame flere film som viser skønheden og glæden i mit samfund.

– Jeg er så glad og taknemmelig for jeres støtte.

Yoseph Haddad, administrerende direktør i NGO’en “Together – Vouch for each Other” som arbejder for at bygge bro mellem jøder og arabere i Israel, Tweetede:

– Tak Netflix for jeres vigtige erklæring som desværre ikke er selvfølge blandt alle. Jeg ser tusindvis af anti-israelske Tweets i jeres tråd. I stedet for at stå op mod antisemitisme, angriber de Israel som I slet ikke nævner i jeres Tweet. Til alle Israel-haderne siger jeg – hvis I tror at jeres blinde had vil sejre, har I set for meget science fiction på Netflix. Se Fauda i stedet!


Se MIFFs interview af Yoseph Haddad HER.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikel90 ud af 120 Knesset-medlemmer underskriver protest mod Ben & Jerry’s boykot af jødiske bosættelser
Næste artikelUN Watch rapport: – UNRWA lærer og ansatte hylder terror og antisemitisme
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise