Pompeo: – BDS-kampagnen er antisemitisk og en «kræft»

USAs udenrigsminister Mike Pompeo kom med en kraftig fordømmelse af boykotbevægelsen mod Israel torsdag 19. november.
Benjamin Netanyahu under møde med USAs udenrigsminister Mike Pompeo 13. maj i Jerusalem. (Foto: Kobi Gideon Flickr)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

– Vi vil anse den globale anti-Israel BDS-kampane som antisemitisk, sagde Pompeo ved en pressekonference i Jerusalem.

– Vi vil straks gå i gang med tiltag for at finde organisationerne som deltager i hadefuld BDS-aktivitet og trække amerikansk offentlig støtte fra den slags grupper, tilføjede Pompeo. Han sammenlignede også BDS-bevægelsen med «kræft».

I 2014 påpegede juraprofessor Alan M. Dershowitz ti grunde til at Israel-boykot er umoralsk og hindrer fred – læs mere HER på norsk. I 2016 erklærede Angela Merkels parti alle former for Israel-boykot antisemitisk – læs mere HER på norsk. Al organiseret Israel-boykot er jødehad – læs mere HER på dansk, sagde Elan Carr, USAs specialudsending som skulle overvåge og bekæmpe antisemitisme i 2019.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikel– Dette var en melding til Iran
Næste artikelGeneralmajor Gershon Hacohen til MIFF: – Område C på Vestbredden er afgørende for Israels sikkerhed
Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen indlæg at vise