Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Israeler angrebet og slået bevidstløs i Paris fordi han talte hebraisk

Den israelske studerende blev slået og banket bevidstløs efter at have talt hebraisk i telefonen. (Foto: Privat)
Endnu et voldeligt antisemitisk angreb ryster den franske hovedstad.

En 31-årig israelsk studerende blev angrebet af to ukendte gerningsmænd ved undergrundsbanen i Paris tirsdag. Angrebet skete efter at israeleren talte hebraisk med sin far i telefonen, skriver Jerusalem Post.

Den israelske studerende var i metroen i Château d ‘Eau station da to mænd der havde hørt ham tale hebraisk, begyndte at råbe, bande og true ham. En af dem angreb og bankede israeleren til han var bevidstløs.

En forbipasserende ringede efter en ambulance og bragte israeleren til hospitalet. Der måtte han sys med flere sting i ansigtet, hans næse var brækket og hans ansigt fyldt med sår.

“De seneste timer har jeg været i konstant kontakt med Yogev B, det unge israelske offer for et antisemitisk angreb som tydeligvis var motiveret af had mod Israel”, skriver den franske politiker Meyer Habib på Facebook.

Gerningsmændene var ifølge vidner af afrikansk oprindelse. De løb angiveligt fra stedet efter angrebet. Indtil videre er ingen blevet arresteret.

Yaakov Hagoel, vicechef for World Zionist Organization og leder af World Zionist Organization og leder af afdelingen for bekæmpelse af antisemitisme siger, at “det desværre er blevet farligt at identificere sig som en jøde i gaderne rundt om i verden. Nu er der nok had mod jøderne. Jeg kræver, at verdenslederne viser nul tolerance for antisemitisme.”

Der har været en kraftig stigning i antisemitiske angreb i Frankrig i de senere år. For at hjælpe med at bekæmpe antisemitisme vedtog det franske parlament en resolution, der beder regeringen om at vedtage The International Holocaust Remembrance Alliance (IHRA) definition af antisemitisme. Den definerer blandt andet antizionisme som antisemitisme.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem