Lars Aslan rasmussen: - Det her hærværk minder mig kun om at forsætte kampen mod antisemitismen og mod islamisterne. Og apropos det med at sætte en Davidsstjerne foran min mund i et forsøg på at true mig til tavshed, kan jeg kun sige: Det kommer ikke til at ske! (Foto: Skærmdump, https://www.facebook.com/LarsAslanRasmussen)

Lars Aslan Rasmussen: – Hvis det her rammer mig der ikke er jøde, så tænk på hvordan det er at være jøde

- Til alle der har set hærværket og kontaktet mig, med søde hilsner om at det er synd for mig, så skal I ikke tænkte på mig. Det er ikke synd for mig - vi får nogle nye plakater op. Det er synd for de mange jøder i Europa og i Danmark, der hver dag skal beskyttes af bevæbnet politi og militær når de går i skole, i synagogen eller deltager i jødiske arrangementer.

Lars Aslan Rasmussen (Socialdemokratiet) stiller op til Folketingsvalget den 1. november 2022.

Aslan Rasmussen lægger ikke skjul på sin støtte til Israel og det jødiske folk.

Det falder ikke i god jord hos alle og han er tidligere blevet “hængt ud” som “jødepolitiker”, alligevel fortsætter han med at være Israel-ven. Se også MIFFs tidligere artikler om hvordan Aslan Rasmussen viser sin støtte til Israel og det jødiske folk.

Det er åbenbart ikke alle i Danmark, der respektere danske politikere som er Israel-venner og ytre deres støtte til det jødiske folk.

For to dage siden delte den socialdemokratiske politiker et billede af hærværk mod sine valgplaketer. Ordet “jøde” var blevet skrevet med fed sort tusch henover hans næse og en Davidstjerne henover hans mund.


I sit Facebook-oplsag skriver Aslan Rasmussen blandt andet

Til alle jer der har set hærværket og kontaktet mig, med søde hilsner om at det er synd for mig det der er sket, så skal I ikke tænkte på mig.

Det er ikke synd for mig.

Vi får nogle nye plakater op igen

Dem det er synd for, er de mange jøder i Europa og i Danmark, der hver dag skal beskyttes af bevæbnet politi og militær, når de går i skole, når de går i synagogen, når de deltager i jødiske arrangementer osv osv.

Det er dem der skal høre på diverse imamer og Hizb ut Tahrir der kræver at de skal dræbes

Det er dem der i visee områder ikke kan gå med deres jødiske symboler uden at risikere overfald eller det der er værre.

Se det er ikke bare synd, det er også så uretfærdigt at det skal være sådan.

Det her hærværk minder mig kun om at forsætte kampen mod antisemitismen og mod islamisterne.

På Twitter skrev Aslan Rasmussen:

Til alle der mener at antisemitisme ikke er noget stort problem. well…hvis det her rammer mig der ikke er jøde, så tænk på hvordan det er hvis man rent faktisk er jøde #dkpol

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp