Amensty International logo (Foto: Skærmdump)

– På tide at Amnesty bliver undersøgt

- Vi har i flere år vænnet os så meget til internationale angreb, at Amnesty rapporten blot var endnu et angreb. Det er på tide at vi siger fra, skriver David Suissa.

Der kommer et tidspunkt i en organisations liv, hvor den bliver så rådden, at den eneste vej frem er at udrydde giften. Amnesty International har nået det stadie, skriver David Suissa, chefredaktør og udgiver af Tribe Media Corp og Jewish Journal i avisen Israel Hayom.

Amnesty blev grundlagt i 1961 og kalder sig selv for en “folkebevægelse” med en vision om “en verden, hvor enhver person nyder alle de menneskerettigheder, der er nedfældet i Verdenserklæringen om Menneskerettigheder.” Hvis du Googler “de største menneskerettighedskrænkere i verden”, vil du finde lande som Syrien, Yemen, Kina, Iran, Egypten, Nordkorea, Den Centralafrikanske Republik, Burundi, Congo, Burma, Libyen, Venezuela, Eritrea, Rusland og Nigeria.

Et land du ikke vil finde er Israel, verdens eneste jødiske stat og det eneste frie demokrati i Mellemøsten, understreger Suissa.

Alligevel valgte Amnesty at skrive en flere hundrede siders rapport om Israel fyldt med beskyldninger om at israel er en “apartheidstat” med et “grusomt system af dominans” og “forbrydelser mod menneskeheden”. Læs gennemgang af Amnesty rapporten HER.

Forargelsen over Amnestys angreb mod Israel har spredt sig. Elliot Abrams beskrev rapporten som en “chokerende uærlig rapport, hvis partiskhed mod den jødiske stat springer i øjnene af hver eneste af de 280 sider i rapporten.”

ADL kaldte rapporten “et forsøg på at dæmonisere Israel og underminere Israels legitimitet som en jødisk og demokratisk stat. I et miljø med stigende anti-jødisk had er den slags rapporter ikke kun upræcise, men også uansvarlige og vil sandsynligvis føre til intensiveret global antisemitisme.”

Vi har vænnet os så meget til internationale angreb igennem flere år at Amnesty rapporten blot var endnu et angreb. Det er på tide at vi siger fra, skriver Suissa.

Fordømmelser er ikke længere nok. Verden har brug for en organisation, vi kan eksempelvis kalde den for “Justice International”, til at efterforske såkaldte menneskerettighedsgrupper, der konsekvent udpeger og diskriminerer mod verdens eneste jødiske stat.

Vi skal efterforske efterforskerne, skriver Suissa.

Jeg er sikker på, at de vil få meget travlt, ikke kun med den seneste fornærmelse fra Amnesty International, men også med den seneste fornærmelse fra FN’s Menneskerettighedsråd som har besluttet at Israel til det første land nogensinde, skal være under permanent undersøgelse, understreger Suissa.

Den bedste måde at forsvare sig på er ved at gå i offensiv. De ondskabsfulde angreb forgifter Israel, giver næring til stigende global antisemitisme og bringer jøders liv i fare overalt.

De internationale grupper som er patologisk besat af Israel, har bevidst behandlet den jødiske stat meget værre, end de har behandlet verdens største menneskerettighedskrænkere. Det er ren antisemitisme. Den eneste måde vi kan stoppe dem er hvis de ved at de kommer til at betale en pris for deres åbenlyse diskrimination mod Israel.

Hvis det betyder, at Amnesty International vil bruge mere tid på at gå efter verdens mest onde regimer, så vil Justice International betyde retfærdighed for jøder og retfærdighed for verden, slutter Suissa.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp