Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Siden krigens udbrud i Ukraine er 8.238 jøder immigreret til Israel

Israelske børn fejrer Israel. (Foto Kristoffer Trolle, flickr)
- Vi forbereder os på flere tusind immigranter som er på vej, siger Israels Aliyah- og integrationsminister Pnina Tamano-Shata.

Israels Aliyah- og Integrationsministerium rapporterede torsdag, at 8.238 nye immigranter er ankommet til den jødiske stat, siden Ruslands invasion af Ukraine startede for en måned siden, skriver i24NEWS.

Mere end 75% af immigranterne var fra Ukraine.

I alt ankom der 507 nye immigranter onsdag, og yderligere 400 immigranter forventes at ankomme senere torsdag.

“Hver dag ankommer der flere og flere immigranter til Israel, og vores planer for aliyah i operationen går i opfyldelse,” sagde Aliyah- og integrationsminister Pnina Tamano-Shata.

“Vi forventer at flere tusind immigranter snart vil ankomme og forbereder os i overensstemmelse hermed. Samtidig med at vi yder førstehjælp til de nye immigranter, arbejder vi i øjeblikket for dem på store programmer inden for områder som velfærd, uddannelse, beskæftigelse og bolig.”

Ministeriet rapporterede også, at 2.342 immigranter valgte at bo på hoteller, som regeringen havde bestilt på forhånd til dem i deres første uger i Israel.

Jewish Agency meddelte mandag, at de vil lancere programmet “Aliyah Express” for drastisk at accelerere immigrationshastigheden, mens millioner flygter fra Ruslands angreb mod Ukraine.

Jewish Agency er den NGO der har ansvaret for at lette immigrationen af jøder til Israel, der kaldes for Aliyah som betyder at stige op til Israel på hebraisk.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem