Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

– Det her øjeblik vil jeg aldrig glemme

USAs nye ambassadør i Israel, Tom Nides, landede i Ben Gurion 29. november 2021. (Foto: US Embassy)
For første gang i ti måneder har USA en ambassadør i Israel.

Tom Nides, USAs nye ambassadør I Israel, ankom til Israel 29. november. De seneste 10 måneder har USA ikke haft en ambassadør i Israel, siden USA’s tidligere ambassadør David Friedman fratrådte som ambassadør 20. januar.

– Mit hjem bliver i Jerusalem og snart vil jeg rejse rundt i landet for at få et indblik i Israels rige historie og kultur, udtaler ambassadøren.

Ambassadør Nides kommer ikke til at bo i ejendommen fra 1800-tallet ejet af USA i Agron Street i Jerusalem, hvor hans forgænger boede. Den amerikanske ambassade vil leje anden bolig i Jerusalem til deres nye ambassadør.

– Efter min første tur til Israel skrev jeg i min lokale avis at i det øjeblik jeg satte mine fødder på jorden, havde jeg en følelse som jeg aldrig vil glemme. At lande i dag i Israel som USAs ambassadør er et andet øjeblik som jeg aldrig vil glemme vil glemme, siger Nides, ambassadøren besøgte Israel for første gang da han var 15 år.

USA solgte boligen i Hertzliya hvor USAøs ambassadører i Israel har boet siden 1960’erne. Salget skete som en del af processen med at flytte ambassaden til Jerusalem. USA’s ambassadørbolig blev solgt som ligger langs Middelhavskysten blev ultimo 2020 solgt for over 417 millioner kroner.Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem