Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Tel Aviv starter Shabbat-bus fra på fredag

Tel Aviv vil forbinde flere byer i området med bus forbindelser på Shabbat. (Foto: Tel Aviv @TelAviv, Twitter)
Shabbat-busserne vil forbinde visse byer i Tel Aviv-området sammen i weekenderne. Det bliver eksempelvis Ramat HaSharon, Giv'atayim, Kiryat Ono og Tel Aviv-Yafo.

Tel Aviv lancerer sit nye Shabbat-transportinitiativ i weekenden, meddeler kommunen i Tel Aviv-Yafo, skriver Jerusalem Post.

Transportnetværket vil forbinde visse byer i Tel Aviv-området – eksempelvis Ramat HaSharon, Giv’atayim, Kiryat Ono og Tel Aviv-Yafo i weekenderne – og vil levere transportmuligheder til over 4 millioner indbyggere i byen og dets omkringliggende område.

Der er planer om at indkludere flere byer i ordningen i løbet af de kommende år.

-Muligheden for at transportere sig i løbet af weekenden fra et punkt til et andet er en grundlæggende ret. Metropolitans transportnet blev oprettet for at imødekomme behovet hos en stor del af den israelske befolkning i weekenderne, hvor der ikke er offentlig transport, sagde Tel Aviv-Yafos borgmester Ron Huldai.

Metropolitan transport-netværket er en særlig vigtig satsning – den er den seneste tilføjelse til andre initiativer fra Tel Aviv-Yafos Kommune såsom AutoTel og Tel-O-Fun.

-Busserne, der køres af Kavim 4-5, vil tilbyde seks ruter, der kører på en 300 kilometer lang rute, som inkluderer over 500 stop. Ruterne tager også hensyn til de kvarterer, der observerer shabbat i det omkringliggende område.

-Busserne kører hver halve time mellem 18:00 fredag aften til 02:00 lørdag, og derefter igen fra 09:00 – 17:00 på lørdag.
Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem