Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

UN Watch i international underskriftindsamling: – Antisemitisk FN udsending skal fjernes fra sin stilling

Francesca Albanese er første FN-udsending fordømt af Frankrig og Tyskland for spredning af antisemitisme og terrorstøtte. (Skærmdump, UN Watch)
- Nok er nok. Francesca Albanese, der støtter Hamas, skal fjernes fra sin FN-stilling, skriver UN Watch i international underskriftsindsamling. 

MIFF har skrevet flere artikler om FN-udsending Francesca Albanese og hendes indædte Israel-had, terror-støtte og grove antisemitisme.

Organisationen UN Watch med Hillel Neuer i spidsen, har igennem længere tid dokumenteret, hvordan Albanese er involveret i propagandakrigen mod Israel.

Her er noget af det som UN Watch har dokumenteret: 

Nok er nok. Francesca Albanese, der støtter Hamas, skal fjernes fra sin FN-stilling, skriver UN Watch i deres internationale underskriftsindsamling

– I alt for lang tid har Francesca Albanese misbrugt sit FN-mandat til at sprede antisemitisme og Hamas-propaganda.

Nu undersøges hun for at have modtaget flere hundrede tusinde dollars af pro-Hamas-grupper til at rejse til Australien på en af sine lobby rejser. 

Listen over Albanese’s uacceptable udtalelser og handlinger, der fremmer antisemitisme og terror, er overvældende. Her er nogle eksempler: 

I et UNRWA-indsamlingsbrev, som Albanese delte på Facebook, skrev hun: – USA er blevet underkuet af den jødiske lobby. Albanese blev fordømt for sin udtalelse af USA’s særlige udsending i kampen mod antisemitisme.

Albanese har gentagne gange fremstillet israelere som nazister.

I november 2022, sagde Albanese under en Hamas-konference: – I har ret til at gøre modstand.

Siden 7. oktober-massakren mod Israel, har Albanese systematisk hvidvasket Hamas’ grusomheder.

Albanese har afvist at 7. oktober-massakren var den værste massakre mod jøder siden Holocaust. Med den udtalelse blev hun som den første særlige udsending nogensinde, fordømt for spredning af antisemitisme af Frankrig og Tyskland.

Frankrig udtalte: – 7. oktober-massakren er den værste antisemitiske massakre i det 21. århundrede. At benægte det er forkert. Frankrig tilføjede, at det var en “skandale” og “en skændsel” at Albanese “retfærdiggjorde massakren ved at udtale sig i FN’s navn.”

Tyskland udtalte at, det var “rystende” at den særlige FN-udsending “retfærdiggjorde den forfærdelige massakre og benægtede det antisemitiske motiv bag massakren. Tyskland tilføjede, at Albanese’ bemærkninger var “en skændsel.”

Derudover har Albanese nægtet at videregive oplysninger om udgifter og betalinger, som hendes kontor ulovligt har modtaget fra ikke-FN-aktører.

Derfor opfordres alle lande til at støtte UN Watch-resolutionen, som kræver at FN opsiger Francesca Albanese’ mandat.

Støt UN Watch’s internationale underskriftindsamling og del den med venner og familie. Det er gratis at underskrive og kræver ingen tid. Underskriv her.

Med din underskrift kan du være med til at skabe en positiv forskel for Israel og det jødiske folk – hjælp med at stoppe FN’s systematiske dæmonisering af verdens eneste jødiske stat!

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem