Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Siden massakren har Israel nedskudt flere tusinde raket- og droneangreb

Her ses Israels missilforsvarssystem Iron Dome i aktion mens systemet nedskyder raketter fra Gaza over den israelske by Sderot beliggende tæt på den Hamas-kontrolleret enklave, 2. august 2022. (Illustrationsfoto: Flash90)
Imens fortsætter raketangrebene fra Libanon.

Mens raketangrebene fra Libanon fortsætter med at regne ned over Nord-Israel og forårsager skader, har Israels forsvarshær (IDF) opgjort antallet af raket– og droneangreb mod israelske byer siden 7. oktober-massakren mod Israel, skriver i24NEWS.

Her ses nogle af dagens raketangreb fra Libanon:

Israels missilforsvarssystemer har været i højt beredskab døgnet rundt, for at kunne imødegå flere forskellige lufttrusler, inkl. taktiske fly, raketangreb, jord-til-jord missiler og krydsermissil angreb fra flere fronter.

IDF’s talsmand fremhæver missil-forsvarssystemernes kritiske rolle i beskyttelsen af Israels indbyggere: – Luftforsvars-systemerne er rullet ud i hele landet og er i 24/7 alarmberedskab. Vores missilforsvarssystemer spiller en nøglerolle i beskyttelsen af vores indbyggere.

Som en konsekvens af stigende trusler mod IDF, er der blevet etableret en ny IDF-bataljon med fokus på luftforsvars-systemerne.

IDF’s talsmand tilføjer: – Bataljon 139 vil betjene missilforsvarssystemet Iron Dome og dermed forbedre luftforssystemets beskyttelseskapacitet. Udvidelsen vil øge batteri estimaterne og give en bredere beskyttelsesramme af vores stat.

IDF’s talsmand gentog sin forpligtelse til at beskytte sine indbyggere mod ethvert angreb: – IDF vil fortsætte med at gøre alt, hvad der står i vores magt for at give vores indbyggere en optimal beskyttelse.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem