Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Tre israelere såret i terrorangreb i Jerusalem

Få timer før det jødiske folk fejrer trist Pesach midt i krig og sorg, blev tre israelere såret i bil-terrorangreb i Jerusalem. (Foto: Flash90)
Få timer før det jødiske folk fejrer trist Pesach midt i krig og sorg, blev tre israelere såret i bil-terrorangreb i Jerusalem.

Her til morgen kørte to terrorister deres bil gennem en menneskemængde og forsøgte at skyde folk midt på gaden – heldigvis svigtede terroristerne skydevåben.

Terroristerne sårede en 15-årig dreng, en 21-årig mand og en tredje person blev såret – de menes begge at være uden for livsfare.

Efter terroristerne forsøgtew at køre folk ned, steg de ud af bilen for at skyde folk – en af terroristerne var bevæbnet med et maskingevær.

Heldigvis svigtede maskingeværet, hvilket fik terroristerne til at smide deres våben og løbe fra stedet.

Israels politi meddeler at terroristerne ville begå alvorligt terrorangreb og der er blandt andet fundet en økse i terroristernes bil.

Store politistyrker leder nu efter de to terrorister.

Israels politi tilføjer at der har været 6 terrorforsøg i Israel det seneste døgn – alle sikkerhedsstyrker er derfor i højt beredskab.

Klik for at se klip af terrorangrebet (der advares om stærke billeder):


Israel er under angreb fra Iran – vis din støtte nu!

  1. Bliv medlem her
  2. Giv en gave til MIFF’s informationsarbejde for Israel her eller via MobilePay 49739
  3. Bestill MIFF’s bøger (på norsk) – bøgerne er en rigtig god gave til både Israel-venner og dem, der er kritiske over for Israel.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem