Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Gravid kvinde såret i terrorangreb: – Et mirakel at vi overlevede

Her ses politi og redningspersonale efter terrorangrebet, 22. februar 2024. Tre terrorister skød israelske bilister mens de sad i bilkø på motorvejen til Jerusalem tæt på Maale Adumim. (Foto: Yoav Dudkevitch/TPS, 22. februar 2024)
Gravide Adi følte sig fanget i sin bil og fik øjenkontakt med terroristen som skød hende på klos hold

I sidste uge blev gravide Adi Zohar skudt på klos hold da terrorister gik til angreb mod israelske bilister tæt på byen Ma’ale Adumim.

Nu fortæller Adi hvordan hun og hendes ufødte baby overlevede, skriver Times of Israel.

Adi er fortsat indlagt og fortæller fra sin hospitalsseng om at blive skudt på vej til arbejde: – Jeg sad i trafikken og talte i telefon, da jeg bemærkede, at bilen foran mig pludselig ramte den foran. Jeg fortalte min tante, at der havde været en mærkelig ulykke, få sekunder herefter steg en terrorist ud af sin bil, han så meget vred ud og jeg kunne se hans pistol.

Adi følte sig fanget i sin bil og fik øjenkontakt med terroristen, hun forsøgte at glide ned i sit sæde for at beskytte sit ufødte barn. Hun fortæller – Få sekunder senere så jeg, at min skjorte var fuld af blod, men jeg havde ikke mærket kuglen.

Det var først, da hun så klip taget under terrorangrebet, at hun indså, hvor tæt terroristen faktisk var på hende, da hun steg ud af bilen og forsøgte at få hjælp fra andre de andre bilister. Hun fortæller: – Jeg kravlede på jorden og forsøgte at nå hen til en af de andre biler, men fordi jeg var på alle fire, og alle var bange, turde de ikke åbne deres bildør.

En kvindelig bilist så at Adi var såret og havde brug for hjælp og lukkede hende ind i sin bil. Adi tilføjer: – Normalt bliver jeg let hysterisk, men her var jeg rolig og fortalte den kvindelig bilist, at jeg var gravid og skudt.

Hun fortsætter: – Det var vigtigt for mig, at fortælle at jeg var gravid, hvor langt henne jeg var i min graviditet og at jeg ikke kunne mærke min baby. Jeg troede at vi ville dø og jeg tænkte på, hvordan min 2-årige søn ville klare at vokse op uden mig.

Det næste Adi husker, er at vågne på hospitalet. Lægerne fortalte, at hun var blevet ramt af granatsplinter et sted på kroppen som var livstruende for hende og babyen.

– Det er et mirakel, at vi overlevede – Gud var med mig. En af lægerne fortalte mig, at det givetvis reddede mit ufødte barn, at jeg ikke mistede bevidstheden.

Fire dage efter terrorangrebet er mor og barn i bedring: – Jeg har fåpet livet tilbage og er meget taknemmelig for det medicinske personale og de civile som hjalp os.

26-årige Matan Elmaliah blev dræbt og 10 personer blev såret ved terrorangrebet.

To af terroristerne blev skudt på stedet, mens den tredje slap væk, men blev fanget og anholdt kort tid efter.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem