Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

– Når man står sammen med Israel står man på den rigtige side

- At stå sammen med Israel er det eneste rigtige, siger Demokraternes senator John Fetterman. (Foto: Flickr/CC)
John Fetterman er amerikansk senator og Israel-ven

Den demokratiske senator John Fetterman fra Pennsylvania har ikke lagt skjul på sin støtte til Israel siden krigen brød ud efter flere tusind terrorister stormede ind over grænsen fra Hamas-kontrolleret Gaza og gik til angreb mod babyer, børn, kvinder, ældre og mænd (7. oktober-masskren mod Israel).

Trods chikane fra Israel-hadere, står Fetterman fast på sin Israel-støtte: – Det har været meget let at vælge den rigtige side og jeg tror på, at den rigtige side er at stå på er Israel, udtaler Fetterman til israelske medier.

Senatoren er blevet mødt af ballademagere i sit hjem og på sit kontor i Senatet, hvor han har israelske flag og billeder af gidslerne kidnappet til Gaza under massakren. De anti-israelske aktivister anklager senatoren for at “støtte folkedrab”.

Fetterman svarede igen med at vifte med israelske flag mod demonstranterne. Senatoren tilføjer: – Som senator er det min opgave at være på den rigtige side i alle sager. Efter det, der er sket, især efter 7. oktober, er der reelt kun én side, man kan stå på – og det er med Israel.

Senatoren har mødt gidslernes familier flere gange og fortæller, at de var meget rørende møder: – Jeg har tre små børn, og kan ikke forestille mig, hvordan det ville være, hvis de blev holdt fanget som gidsler under de forhold, tilføjer han.

Fetterman kritiserer dem, der kræver ensidig våbenhvile og stop af krigen i Gaza. I stedet mener han, at demonstranterne burde kræve gidslerne frigivet og Hamas-overgivelse. Han slutter: – Det ville stoppe tab af liv, lidelser og skaderne ville stoppe. Jeg kan ikke støtte en våbenhvile, før Hamas er neutraliseret, og alle gidslerne er kommet hjem.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem