Search
Tomer Greenberg, Roei Meldasi, Achia Daskal, Moshe Avram Bar On, Ben Shelly, Rom Hecht, Oriya Yaakov og Liel Hayo blev dræbt i Gaza. (Foto: IDF)

Yderligere 10 israelske soldater dræbt i kamp

Soldaterne blev dræbt i bagholdsangreb i #Gaza

Israels forsvarshær (IDF) har meddelt at yderligere 10 IDF-soldater er blevet dræbt i kamp i Gaza. Ni IDF-soldater blev dræbt i Shejaiya som er et af de sidste steder mod nord i Gaza, hvor terrorgruppen Hamas fortsat holder stand. De seneste dage dagene har det vært harde kamper der.

35-årige Tomer Greenberg, 23-årige Roei Meldasi, 23-årige Moshe Avram Bar On, 19-årige Achia Daskal, 22-årige Liel Hayo, 26-årige Ben Shelly, 20-årige Rom Hecht, 19-årige Oriya Yaakov, 19-årige Eran Aloni og 44-årige Itzhak Ben Basat blev dræbt.

44-årige Itzhak Ben Basat var leder af Golani-brigaden. I skrivende stund er han den højstrangerende officer dræbt i Gaza. Han skulle være gået på pension, men valgte at blive i sin stilling da krigen brød ud.

Soldaterne skulle gennemsøge en ejendom i Shejaiya, da en eksplosion blev detoneret i ejendommen. Derfor blev en gruppe IDF-soldater sendt ind i ejendommen for at redde de sårede soldater ud, i den forbindelse skete endnu en eksplosion. Da den tredje gruppe IDF-soldater blev sendt ind i ejendommen, blev en bombe igen detoneret.

Den første gruppe soldater blev sendt ind i ejendommen for at stoppe terroristerne, der skød mod dem

Udover de ti dræbte soldater, blev tre IDF-soldater alvorlig såret af eksplosionerne.

I skrivende stund er 115 IDF-soldater blevet dræbt siden landoperationen i Gaza begyndte ultimo oktober.

Itzhak Ben Basat og Eran Aloni blev ogsdå dræbt under hårde kampe i Gaza,12. december. (Foto: IDF)

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp