Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Mindst 250 israelere myrdet af Hamas

Her ses flere israelere henrettet af Hamas ligge på en vej uden for Sderot i Syd-Israel. (Foto: Flash90)
Dødstallet forventes at stige yderligere.

Her til aften er Israel ved at få et overblik over dagens massakre ved Hamas’ massive angreb mod flere israelske byer og samfund.

Mindst 250 israelere er blevet myrdet, over 1450 er såret – flere af dem er i kritisk tilstand

Dødstallet forventes at stige yderligere.

En journalist fra den israelske kanal N-12 fortæller at man er begyndt at samle de israelske terrorofre op, der har ligget i gaderne i Syd-Israel. N-12 journalisten beskriver synet af de mange myrdede israelere som uudholdeligt at se på. Nu begynder arbejdet med at identificere de israelske ofre, der blev henrettet af bevæbnede Hamas-terrorister i gaderne, i deres biler, i deres hjem og andre steder.

Mange pårørende leder efter deres kære som er savnet. En far fortalte israelske medier at han så et Hamas-klip på sociale medier af sin savnede kone, børn og svigermor, der var blevet kidnappet til Gaza.

Mindst 52 israelske børn, kvinder, ældre og mænd er blevet kidnappet af Hamas og holdes nu fanget i Gaza.

Israels forsvarshær (IDF) har svaret igen med at bombe flere Hamas-mål i Gaza. Israel meddeler at de har dræbt «flere hundrede» terrorister i Israel og Gaza.

Israel forventes at gennemføre en større landoperation i Hamas-kontrolleret Gaza for at redde de mange kidnappede israelere ud.

Samtidig fortsætter Hamas’ raketregn over flere israelske byer.

Her til aften er der meldinger om massive raketangreb mod flere centralt beliggende israelske byer.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem