Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Nu kan du købe raketparfumer i Gaza

Et parfumuri i Hamas-kontrolleret Gaza har specialiseret sig i at producere raket-parfumer som hyldest til terrorgrupperne, der vil udslette Israel. (Foto: Skærmdump, MEMRI)
Raketparfumerne er blevet meget populære i Hamas-kontrolleret Gaza.

Siden 2007 har Gaza været under den iransk-støttet terrorgruppe Hamas’ kontrol. Hamas har som erklæret mål at udslette Israel.

Nu har parfumeriet Al-Hejaz i Gaza delt et klip på deres hjemmeside, hvor de promoverer deres nye linje af raket-parfumer. Butikkens 23-årige ejer fortæller i klippet at hans nye parfumelinje blev inspireret af Gaza-krigen mod Israel i 2021.

Kunderne kan vælge mellem raketparfumer fra den iransk-støttet terrorgruppe Palæstinensisk Islamisk Jihad’s Al-Buraq-raket, Hamas’s Al-Qassam Brigadernes Ayyash-250-raket og Lion’s Den, der i klippet tilskrives Fatahs Al-Aqsa Martyr Brigader.

Butikkens ejer fortæller: – Vi blev inspireret til at lave raketparfumerne efter Gaza-krigen i [maj 2021]. Det var en gammel idé vi nu har gennemført. Parfumerne er blevet meget populære blandt de revolutionære og modstandselskende unge.

– Vi laver parfumerne efter kundernes ønsker. Raketterne har flere navne, og de tilhører forskellige terrorgrupper. Du har Buraq-raketten fra Palæstinensisk Islamisk Jihad. Du har også Ayyash-250-raketten, fra Al-Qassam Brigaderne. Og så har du Lions’ Den, som tilhører Fatahs Al-Aqsa Martyr Brigaderne.

Du kan se klippet her:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem