Et parfumuri i Hamas-kontrolleret Gaza har specialiseret sig i at producere raket-parfumer som hyldest til terrorgrupperne, der vil udslette Israel. (Foto: Skærmdump, MEMRI)

Nu kan du købe raketparfumer i Gaza

Raketparfumerne er blevet meget populære i Hamas-kontrolleret Gaza.

Siden 2007 har Gaza været under den iransk-støttet terrorgruppe Hamas’ kontrol. Hamas har som erklæret mål at udslette Israel.

Nu har parfumeriet Al-Hejaz i Gaza delt et klip på deres hjemmeside, hvor de promoverer deres nye linje af raket-parfumer. Butikkens 23-årige ejer fortæller i klippet at hans nye parfumelinje blev inspireret af Gaza-krigen mod Israel i 2021.

Kunderne kan vælge mellem raketparfumer fra den iransk-støttet terrorgruppe Palæstinensisk Islamisk Jihad’s Al-Buraq-raket, Hamas’s Al-Qassam Brigadernes Ayyash-250-raket og Lion’s Den, der i klippet tilskrives Fatahs Al-Aqsa Martyr Brigader.

Butikkens ejer fortæller: – Vi blev inspireret til at lave raketparfumerne efter Gaza-krigen i [maj 2021]. Det var en gammel idé vi nu har gennemført. Parfumerne er blevet meget populære blandt de revolutionære og modstandselskende unge.

– Vi laver parfumerne efter kundernes ønsker. Raketterne har flere navne, og de tilhører forskellige terrorgrupper. Du har Buraq-raketten fra Palæstinensisk Islamisk Jihad. Du har også Ayyash-250-raketten, fra Al-Qassam Brigaderne. Og så har du Lions’ Den, som tilhører Fatahs Al-Aqsa Martyr Brigaderne.

Du kan se klippet her:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp