Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

ISIS-terrorangreb mod muslimsk skole i Israels størtste arabiske by afværget

ISIS-terrorcelle i Nazerath blev stoppet af Shin Bet og Israels politi inden det kostede menneskeliv. (Foto: Bill Rice, 23. januar 2011, flickr)
ISIS-terrorcellen planlagde også terrorangreb mod busstation, park og politistation. Terrroristerne havde skaffet våben og forsøgte at rekruttere flere terrorister.

Israels interne sikkerhedstjeneste Shin Bet og Israels politi har afværget terrorangreb planlagt af en ISIS-terrorcelle. Seks ISIS-terrorister i Israels største arabiske by Nazareth er anholdt, skriver the Algemeiner.

De anholdte er 25-årige Muhammad Ihab Suleiman som er kendt af sikkerhedsstyrkerne for tidligere ISIS-terror aktiviteter, 21-årige Aa Afar Suleiman,20-årige Moaman Nijam, 18-årige Ahmed Belal Suleiman, 20-årige Jahad Bakr samt en mindreårig.

Shin Bets efterforskning har vist at de anholdte terrormistænkte havde set ISIS-propaganda på nettet.

De mistænkte mødtes hemmeligt og planlagde fkere terrorangreb med et muslimsk gymnasium i Nazareth som deres hovedmål. De terrormistænkte så gymnasiet som “vejen til ‘de vantro’.”

ISIS-terroristerne havde også plnalagt angreb mod et travlt busstoppested i Nazareth, en politistation i nærheden af deres hjem og en park besøgt af israelske jøder. Terroristerne havde skaffet våben og forsøgte at rekruttere flere terrorister.

Anklager blev rejst i går mod de anholdte af Israels nordlige distriktsanklagemyndighed. I anklageskrifte sigtes de mistænkte sigter forbrydelser som sammensværgelse til at begå en terror, forberedelse af terrorangreb og medlemskab i terrororganisation.

Shin Bet og Israels politi vil fortsætte med at gøre alt, hvad der står i deres magt og bruge alle midler til deres rådighed i kampen mod radikale islamiske ideologier og forebygge planer om at skade staten Israels sikkerhed, udtaler Shin Bet.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem