Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Højgravid kvinde blandt de syv sårede i terrorangreb mod bus i Jerusalem

Israels sikkerhedsstyrker undersøger bussen udsat for terrrorangreb natten til søndag i Jerusalems gamle bydel. Syv personer blev såret - blandt dem højgravid kvinde som blev skudt i maven, 14. august 2022. (Foto: Flash90)
Blandt de 7 terrorofre er højgravid kvinde som blev skudt i maven og måtte gennemgå akut kejsersnit. To af de sårede er i alvorlig tilstand.

Syv personer såret i terrorangreb i Jerusalem – to alvorligt, fem moderat efter en palæstinenser skøb mod en bus tæt på Grædemuren natten til søndag i den gamle bydel.

En af de sårede var en højgravid kvinde som blev skudt i maven og måtte gennemgå akut kejsersnit – både mor og barn er i svær tilstand.

Fire af de sårede tilhører en familie fra USA i den ultraortodokse jødiske sekt Satmar. USA’s ambassade bekræfter at flere af terrorofrene er amerikanere.

Israels politi afspærrede området ved Grædemuren mens de søgte efter terroristen. Efter nogle timers politiaktion, meldte terroristen sig til politiet med sit våben.

Terroristen er 26-årige Amir al-Sidawi fra Øst-Jerusalem – han ikke været involveret i terror tidligere, men har siddet flere år i fængsel for kriminalitet.

Terroristen ventede på bussen og begyndte at skyde mod passagerne mens de steg på bussen. Terrroristen løb fra stedet før han, som nævnt overgav sig efter nogle timer.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem