Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Raketangreb mod Israel fra Libanon og Gaza

Israels forsvarshær (IDF) besvarede raketangreb mod Nord-Israel med artilleri mod mål i Libanon, 25. april 2022. (Foto: IDF)
Både Nord- og Syd-Israel udsat for raketangreb i weekenden. Israels forsvarshær (IDF) besvarede med angreb mod flere mål i Libanon.

Som svar på raketangreb mod Nord-Israel natten til mandag, angreb Israels forsvarshær (IDF) her til morgen et område i Libanon, skriver Times of Israel.

Raketten fra Libanon eksploderede i åbent område tæt på Kibbutz Matzuva som ligger ved grænsen til Libanon. Raketten forårsagdede ingen menneskelige eller materielle skader.

– IDFs artilleri angriber netop nu mål i Libanon som svar på raket affyret ind på israelsk territorium, udtaler IDF

FNs fredsbevarende styrker i Libanon opfordrer til tilbageholdenhed.

I skrivende stund er der ikke meldinger om menneskelige eller materielle skader i Libanon. IDF vurdere at det var en palæstinensiske terrorgruppe i Libanon som affyrede raketten og ikke den iransk-støttet terrororganisation Hizbollahs militser i Syd-Libanon.

– Vi vurdere at der er tale om en palæstinensisk fraktion og at angrebet hænger sammen med Ramadan (mulsimernes fatsmåned) og hændelserne på Tempelbjerget, udtaler IDFs talsperson.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem