Mindst to personer dræbt og flere er såret i terrorangreb i den israelske by Hadera, 27. marts 2022. (Foto: Israelsk politi)

Mindst to dræbt – flere såret i terrorangreb 

Flere bevæbnede terrorister begyndte at skyde omkring sig i den israelske by Hadera. Angrebet sker blot få dage efter terrorangrebet i Beersheba, der kostede 4 israelere livet.

To israelere dræbt og mindst 6 er såret i terrorangreb her til aften i den israelske byHadera i det nordlige Israel, skriver avisen Jerusalem Post.

To bevæbnede mænd skød omkring sig med maskingevær mod forbipasserende biler, en bus og tilfældige forbipasserende. Sikkerhedsvagter som tilfældigvis var tæt på terrorangrebet, skød og dræbt de to terrorister som nåede at dræbe to og sårede flere.

Blandt de sårede er to israelske politimænd. Flere af de sårede er i kritisk tilstand.

Overvågningsklip fra stedet viser dramatiske scener. En af terroristerne er iklædt trøje med et stort dødningehovede på ryggen.

Terrorangrebet sker blot få dage efter en israelsk arabisk beduin gik til angreb mod tilfældige forbipasserende i sidste uge i byen Beersheba i det sydlige Israel. Her blev 4 israelere dræbt og flere blev såret.

Palæstinensiske terrorgrupper har opildnet til terrorangreb mod israelere nu hvor Ramadan måneden nærmer sig.

Sagen opdateres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp