Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Shin Bet og IDF har optrevlet Hamas-terrorcelle på største PA-universitet i Judæa og Samaria

Terrorgruppen Hamas rekrutterer studerende på PA's største universitet An-Najah National University i Nablus (Schem) i Judæa og Samaria. (Foto: PalFest at https://flickr.com/photos/37446735@N07/4588930964, Wikimedia Commons)
IDF advarer om den iransk-støttet terrorgruppe rekrutterer studerende i Judæa og Samaria ved eksempelvis at betale deres universitetsudgifter.

Terrorinfrastruktur på det største palæstinensiske universitet, An-Najah National University, er blev optrevlet i fælles operation af israelsk militær (IDF) og den israelske efterretningstjeneste Shin Bet, Tweetede IDFs talsmand for arabiske medier Avichay Adraee tirsdag:

11 studerende som var aktivister i islamisk blok var involveret i Hamas-operationer i Judæa og Samaria blev arresteret på campus i Nablus (Schem på hebraisk), skriver Jerusalem Post.

Af IDF’s talsmandens Tweets på arabisk fremgår det at de mistænkte var involveret i “overførslen af midler og organisering af støtte demonstrationer for Hamas, derudover var de involveret i opfordringskampagner under opsyn og ledelse af højtstående Hamas-embedsmænd.”

IDF’s talsmand advarede om, at studerende rekrutteres til den iransk-støttet terrorgruppe som har kontrolleret Gaza siden 2007 gennem den islamiske blok, som indoktrinerer studerende til at adoptere Hamas’ ideologi som er inspireret af nazismen. Den islamiske blok demonstrerede “beredskab til at samarbejde” med terrorgruppen, som også dækker de studerendes universitetsstudieafgifter.

IDF’s talsmand understregede også at der de seneste år har været flere terrorceller med planer om terrorangreb hvis medlemmer tilhører den islamiske blok ved An-Najah Universitet.

Med 23.000 studerende og 11 fakulteter er An-Najah National University den største palæstinensiske universitet i Judæa og Samaria.

An-Najah University er rangeret på en 1. plads blandt palæstinensiske universiteter, nr. 11 i den arabiske verden og ligger blandt de 100 bedste universiteter i Times Higher Education Emerging Economies Ranking for 2022.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem