Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Bruger terrorangreb til at opildne til mere terror

Israelere tænder lys formet som davidstjerne hvor 26-årige Eliyahu David Kay blev myrdet af skud på klods hold i gade i Jerusalem af Hamas-terrorist ansat som lærer i Øst-Jerusalem, 21. november 2021. Fire andre israelere blev såret ved terrorangrebet. (Foto: Flash90)
Den seneste tid har der været flere terrorangreb i Jerusalem. Terrorgrupperne vil have endnu flere terrorangreb.

Den 21. november gik Hamas-terrorist Fadi Abu Shkhaydam til angreb med maskinpistol i gaderne i Jerusalems gamle bydel. 26-årige Eliyahu David Kay blev myrdet af skud på klods hold mens har var på vej på arbejde. Fire andre israelere blev såret ved terrorangrebet. Den palæstinensiske terrororganisation Folkefronten for Palæstinas Befrielse (PFLP) som selv har rigtig mange liv på samvittigheden, hyldede terrorangrebet som «heroisk» og glorificerer terroristen som en «ridder», skriver organisationen Palestinian Media Watch (PMW).

Efter terrorangrebet har PFLP opfordret palæstinenserne til at «optrappe modstanden», kopiere terrorangrebet og «lære af eksemplet sat af den selvopofrende kriger som dræbte bosætteren», som PFLP kalder alle israelere.

PFLP bemærker at stigningen i heroiske operationer [terrorangreb, red.anm.] i okkuperet Jerusalem er bevis på at det palæstinensiske folk og dets unge mennesker er fast besluttet på at bekæmpe okkupationen og forkaste den. PFLP opfordrer masserne af vores folk og alle levende kræfter om at optrappe modstanden og konfrontationen med okkupationen, og lære af eksemplet sat af den selvopofrende kriger som skød bosætterne der stjæler vores land.

Publiceret af det palæstinensiske nyhedsbureau Ma’an, 21. november 2021

Fadi Abu Shkhaydam blev skudt og dræbt af israelsk politi under angrebet, desværre nåede terroristen at myrde Eliyahu og sårer fire andre.

Den seneste tid er antallet af terrorangreb i Israels hovedstad, Jerusalem steget. Den 17. november, blot fire dage før Fadi Abu Shkhaydam som sagt skød fem personer, gik 16-årige Omar Ibrahim Abu Asab til angreb med kniv og sårede to israelske politibetjente. Det terrorangreb skete også i Jerusalem gamle bydel. Den 16-årige terrorist blev dræbt under terrorangrebet. Terrororganisationen PFLP praler også af det terrorangreb og kalder både «operationen» for «heroisk» og en del af «vores folks revolution».

Folkefronten for Palæstinas Befrielse (PFLP) hylder den heroiske operation [knivterroangreb mod to personer, red. anm.]. Vi understræger at det er passende respons og er måden hvorpå vi kan slippe af med okkupanterne og bosætterne. Det er sådan vi bekæmper okkupationens forbrydelser og deres planer mod vores folk og hellige steder. PFLP understreger at sådanne operationer endnu en gang beviser at vores folks revolution fortsætter, øges i styrke og bliver mere og mere kvalitativ for hver dag der går.

Publiceret af det palæstinensiske nyhedsbureau Donia Al-Watan, 17. november 2021

Efter terrorangrebet 21. november er der dukket flere videoklip op af terrorist- og Hamas-medlemmet Fadi Abu Shkhaydam, som holdt taler i moskeer i Judæa og Samaria (Vestbredden). I en tale han holdt da seks palæstinensiske terrorister tidligere i år flygtede fra det israelske Gilboa, hyldede terroristen terroristerne og bad alle palæstinensere om «at støtte dem med alle midler muligt».

Vores løver i fængsel har ofret det bedste af deres ungdom og det bedste af deres liv. De fortjener at blive modtaget med storhed, taknemlighed og respekt af os. Vi må tage vare på deres familier til de igen vil leve blandt os som kære og ærede mennesker, om Allah vil. Vi må støtte dem med alt vi har til vores disposition.

Terroristen Fadi Abu Shkhaydam i tale lagt op på YouTube.

I et videoklip med titlen «martyren Fadi Abu Shkhaydam’s ord før hans død som martyr», viser hvordan terroristen taler til folk om «heltemod», hvilket han definerer som «at stå op mod undertrykkerne».

De palæstinensiske myndigheder (PA) hvidvasker terroristen ved at bruge en terminologi, der fremstiller terroristen som et uskyldigt offer for «okkupationen», de israelske ofre derimod, fremstilles som om det er dem som har gjort noget forkert. I Gaza kom terrorgrupperne Hamas og PFLP med fælles udtalelser hvori de glorificerede terroristen som «en heroisk martyr» og «ønskede den heroiske operation velkommen».

I tråd med PA’s politik om at fejre og glæde sig over det når palæstinensere dør som «martyrer» under terrorangreb mod israelere, skrev en af terroristens sønner på Facebook at han var glad for at være «søn af en martyr».

Også terroristens datter hyldede sin far for at begå terrorangrebet:Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem