En israeler blev dræbt og fire blev såret i terrorangrebet i Jerusalems gamle bydel søndag 21. november. (Foto: Yonatan Sindel/Flash90)

En dræbt og tre såret i skudangreb i Jerusalem

Fem israelere skudt i terrorangreb i Jerusalems gamle bydel søndag morgen.

En israelsk mand blev dræbt og fire blev såret i terrorangreb i Jerusalems gamle bydel søndag morgen, skriver Times of Israel.

Den dræbte er Eliyahu David Kay, der arbejdede som guide ved Grædemuren (Kotel). Han blev kritisk såret af skud og bragt til hospitalet, men desværre stod hans liv ikke til at redde. To andre civile israelere blev såret – en af dem alvorligt. Derudover blev to politibetjente også såret ved terrorangrebet.

Terroristen er en palæstinenser med tilknytning til terrorgruppen Hamas fra Øst-Jerusalem. Terroristen blev skudt og dræbt af israelsk politi under angrebet. Terroristen var i forvejen kendt af politiet som Hamas-aktiv.

Ifølge politiet brugte terroristen en maskinpistol og havde også en kniv.

Terrorangrebet sker blot få dage efter to politibetjente blev knivstukket af en 16-årig palæstinensisk terrorist i samme område.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp