To politifolk knivstukket i Jerusalem

Terroristen er 16-årig palæstinenser - han blev skudt og dræbt under terrorangrebet.
16-årig palæstinenser knivstak to politifolk i Jerusalems gamle bydel, terroristen blev skudt og dræbt. (Foto: Flash90)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

To israelske grænsepolitifolk blev i aftes såret i kniv-terrorangreb i Jerusalems gamlebydel. Terrroristen var en 16-åtig palæstinenser fra Øst-Jerusalem. Terroristen ble skutt og drept i angrepet, skriver Times of Israel.

En af de sårede politifolk, en 19-årig israelske kvinde, som blev moderat såret ved angrebet og nu behandles på hospitalet. Hendes tilstand menes at være stabil.

Den 20-årige mandlige israelske politimand slap fra angrebet med lettere skader.

Terrorangrebet skete ved det muslimske kvarter i den gamle bydel. Den iransk-støttet terrorgruppe Hamas hylder kniv-terrorangrebet og kalder det for en «heroisk operation».

Her ses kniven som blev brugt ved terrorangrebet. (Foto: Politiet)
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelVil forhindre andre i at gøre som Netanyahu
Næste artikelLovløse tilstande får mange palæstinensere til at frygte «borgerkrig»
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise