Israelsk grænse-politimand alvorligt såret i bilterrorangreb

– Angrebet minder os igen om truslen ved enhver operationel aktivitet og ethvert område vi opererer i, udtaler Doron Turjeman, politiets distriktschef i Jerusalem.
Israel grænse-politimand blev i nat alvorligt såret i bil-terrorangreb. (Foto: Politiet)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Israelsk grænsepolitimand blev natten til i dag alvorligt såret i hvad menes at være et bil-terrorangreb tæt på kontrolposten Qalandiya nord for Jerusalem. En 22 årig palæstinenser kørte bilen ind i politimanden med høj fart.

– Angrebet minder os igen om truslen ved enhver operationel aktivitet og ethvert område vi opererer i, udtaler Doron Turjeman, politiets distriktschef i Jerusalem.

Den 20 årige politimand blev indlagt på hospital i Jerusalem med moderate skader, men hans tilstand blev forværret i løbet af natten. Han er nu i alvorlig men stabil tilstand, oplyser hospitalet til Times of Israel.

Efter den mistænkte terrorist havde kørt den israelske grænsepolitimand ned med sin bil, affyrede soldater som var i nærheden skud mod bilen, terroristen ramlede ind i en væg. Terroristen fik moderate hovedskader og indlagt på hospital i Jerusalem.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelFIFA-præsident: – Abrahamaftalerne kan føre til at Israel bliver VM-vært
Næste artikelFremtrædende italiensk politiker vil flytte ambassaden til Jerusalem
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise