Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Se hvad politiet fandt under ransagelse

Ti pistoler, fire rifler og mange andre våben beslaglagt af politiet under ransagelse. (Foto: Politiet)
Store mænger våben beslaglagt fra palæstinensisk hjem i Hebron.

Det israelske politi meddelte i dag at de har beslaglagt en stor mængde våben under ransagelse i palæstinensisk hjem i Judæa og Samaria (Vestbredden) tæt på Hebron. Ti pistoler, fire rifler, over 130 magasiner, våbensigter og mange våbendele, skriver Times of Israel.

Ingen mistænkte er pågrebet endnu, men politiet oplyser at efterforskning er i gang.

– Jeg må rose styrkernes arbejde. Operationen har ført til beslaglæggelse af en stor mængde våben som er til stor fare for indbyggernes og vores styrkers sikkerhed, udtaler politiets distriktschef Yossi Golan.

Alene i 2021 er omkring 200 skydevåben og udstyr til at samle våben blevet beslaglagt i Judæa og Samaria (Vestbredden), oplyser israelsk politi.

De seneste år har det israelske forsvar og politiet slået regelmæssigt ned på palæstinensisk våbenproduktion. Derudover er mere konventionelle smuglet/stjålet ID-våben blevet beslaglagt.

Improviserede skydevåben er billige at producere og derfor er der en stor mængde af dem i Judæa og Samaria. Derimod er masseproducerede våben som M-4 eller M-16 angrebsrifler både meget dyre og svære at få fat i.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem