Raket affyret fra Gaza mod Israel på valgdagen

Palæstinensiske terrorister ville angiveligt forstyrre Knesset-valget i Israel. Raketten landede i åbent område. Den israelske hær svarede igen ved at bombe terrorgruppen Hamas' militære anlæg i Gaza.
Raketangreb fra Gaza mod Israel. Billedet er fra Gaza-krigen i 2014. (Illustrationfoto: IDF)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Få timer efter palæstinensiske terrorister i Gaza affyrede en raket mod den israelske by Beer Sheba, angiveligt i forsøg på at forstyrre Israels Knesset-valg, har IDF-fly ramt flere Hamas militære installationer i Gazastriben tidligt onsdag morgen. Der var ingen rapporter om menneskelige tab, skriver avisen Israel Hayom.

Raketten fra Gaza blev affyret ind i Israel mens premierminister Benjamin Netanyahu var i Beer Sheba for at opfordrer vælgerne til at stemme.

– Kampfly og angrebshelikoptere har udført målrettede angreb mod et raketproduktionsanlæg og en militær forpost tilhørende terrorgruppen Hamas i Gaza. Angrebet blev udført som reaktion på raketaffyringen fra Gaza ind i israelsk territorium, udtaler IDFs talsmandsenhed i erklæring.

Terrorgruppen Hamas har siden 2007 haft kontrol over Gaza efter de udførte et blodigt kup. Læs mere om Hamas HER.

Den israelske hær tilføjede, at den holder Hamas ansvarlig for hvad der sker i Gaza, og at den “vil bære konsekvenserne af terrorhandlinger mod israelske borgere.”

Ifølge IDF kunne de se på rakettens retning at den ville lande i åbent område, derfor blev raketalarmer i Beer Sheba ikke aktiveret.

Netanyahus sikkerhedspersonale sørgede for at føre ham til et sikkert sted, så snart IDF identificerede at en raket var på vej.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelMuslimsk parti på vippen i Israel
Næste artikelDanmark har igen lagt stemme til grov Israel-dæmonisering i FN
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise