Terroristen var sikkerhedsofficer i de palæstinensiske myndigheders (PA) sikkerhedsstyrker. PA får flere mio. kroner i bistand hvert eneste år fra de danske skatteydere. PA misbruger bistandsmidler til at opildne til terrorangreb mod israelere - terrorforsøg mod israelere sker stort set dagligt.(Foto: @JonathanBerim)

Palæstinensisk sikkerhedsofficer skød mod israelske soldater

Tropper fra den israelske hær (IDF) har skudt og dræbt en palæstinenser efter han åbnede ild mod IDF-soldater fra en Golani-enhed på Vestbredden ved et større kryds syd for byen Nablus. Ingen IDF-soldater er rapporteret såret ved terrorhændelsen.

Terroristen var 28-årige Balal Ruajba – sikkerhedsofficer i de palæstinensiske myndigheders (PA) sikkerhedsstyrker. PA får flere mio. kroner i bistand hvert eneste år fra de danske skatteydere. PA misbruger bistandsmidler til at opildne til terrorangreb mod israelere. Læs MIFF’s artikler om hvordan PA misbruger danske skattekroner her.

Dagens terrorforsøg sker blot et par dage efter en anden IDF-styrke åbnede ild mod en gruppe mistænkte terrorister som kastede ildbomber mod tropperne nær byen Jenin på den nordlige side af Vestbredden. Et medlem af gruppen blev identificeret som søn af en fremtrædende palæstinensisk militant fængslet i Israel for terror.

I senere år har Israel været udsat for flere terrorangreb med brug af skydevåben, knive og biler. De fleste terrorangreb udføres af enlige terrorister uden nogen umiddelbar tilknytning til terrorgrupper. Hamas og andre palæstinensiske terrorgrupper har rost angrebene, men har ikke taget ansvaret for dem.

Terrorforsøg mod israelere sker stort set dagligt.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp