Search

Selvmordsterrorist følte sig som “brud på sin bryllupsdag på vej til at møde sin brudgom”

Shifa Al-Qudsi blev anholdt lige før sit selvmordsangreb i supermarked i Israel. Efter 6 års fængsel, er hun i dag aktivist i NGO som får international bistand og er involveret i anti-israelsk aktivitet.

Klik for at se interviewet med den kvindelige terrorist:

Shifa Al-Qudsi, palæstinensisk terrorist var på vej til at begå et selvmordsangreb i Israel. Hun blev anholdt den 11. april 2002, få timer før hun ville begå et selvmordsbombeangreb i et supermarked i Netanya med over 15 kilo eksplosiver skjult under sit graviditetstøj. Al-Qudsi blev løsladt efter 6 år i israelsk fængsel. I dag er hun aktivist i den israelsk-palæstinensiske NGO Combatants for Peace, som er involveret i anti-israelsk aktivitet. Ifølge NGO Monitor har Combatants for Peace blandt andet modtaget midler fra Tyskland og Schweiz. Læs mere her.

Se listen over donorlande her:

Se listen og læs mere her: https://www.ngo-monitor.org/ngos/combatants_for_peace/

Her er uddrag af interviewet med terroristen Al-Qudsi i 2020, i Tulkarem, Palestinian Media Watch.

Terroristen Shifa Al-Qudsi (Tulkarem i 2020): “[De arresterede mig kl. 2:30] om natten. Min operation (dvs. selvmordsbombeangreb) var sat til kl. 5:00 om morgenen, hvor jeg skulle tage hen til dem, tage bombebæltet på [eksplosiv] bæltet og rejse til Israel.”

Interviewer: “Og du var ikke bange?”

Shifa Al-Qudsi: ”Overhovedet ikke. Ikke engang en lille smule.”

Shifa Al-Qudsi (Kishon-fængsel i Israel i 2002): “Det er ikke selvmord.”

Interviewer: “Det er selvmord.”

Shifa Al-Qudsi (Kishon-fængsel i Israel i 2002): ”Nej, det er martyrium. En martyrdomsøgende operation.”

Interviewer: “Hvad går gennem dit hjerte, hvad går gennem dit hoved?”

Shifa Al-Qudsi (i Tulkarem i 2020): ”Intet. Ingenting. Du tænker bare … som en brud på sin bryllupsdag, der forbereder sig på at møde sin brudgom. Det var det eneste, der gik gennem mit hoved. Jeg forbereder mig på at møde min brudgom, kan du forestille dig det?”

Læs også MIFF’s artikler om hvordan dansk bistand til palæstinenserne bliver misbrugt af de palæstinensiske myndigheder til at udbetale løn til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden og til terrororganisationer som PFLP som begår terrorangreb mod israelere.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp