Selvmordsterrorist følte sig som “brud på sin bryllupsdag på vej til at møde sin brudgom”

Shifa Al-Qudsi blev anholdt lige før sit selvmordsangreb i supermarked i Israel. Efter 6 års fængsel, er hun i dag aktivist i NGO som får international bistand og er involveret i anti-israelsk aktivitet.Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Klik for at se interviewet med den kvindelige terrorist:

Shifa Al-Qudsi, palæstinensisk terrorist var på vej til at begå et selvmordsangreb i Israel. Hun blev anholdt den 11. april 2002, få timer før hun ville begå et selvmordsbombeangreb i et supermarked i Netanya med over 15 kilo eksplosiver skjult under sit graviditetstøj. Al-Qudsi blev løsladt efter 6 år i israelsk fængsel. I dag er hun aktivist i den israelsk-palæstinensiske NGO Combatants for Peace, som er involveret i anti-israelsk aktivitet. Ifølge NGO Monitor har Combatants for Peace blandt andet modtaget midler fra Tyskland og Schweiz. Læs mere her.

Se listen over donorlande her:

Se listen og læs mere her: https://www.ngo-monitor.org/ngos/combatants_for_peace/

Her er uddrag af interviewet med terroristen Al-Qudsi i 2020, i Tulkarem, Palestinian Media Watch.

Terroristen Shifa Al-Qudsi (Tulkarem i 2020): “[De arresterede mig kl. 2:30] om natten. Min operation (dvs. selvmordsbombeangreb) var sat til kl. 5:00 om morgenen, hvor jeg skulle tage hen til dem, tage bombebæltet på [eksplosiv] bæltet og rejse til Israel.”

Interviewer: “Og du var ikke bange?”

Shifa Al-Qudsi: ”Overhovedet ikke. Ikke engang en lille smule.”

Shifa Al-Qudsi (Kishon-fængsel i Israel i 2002): “Det er ikke selvmord.”

Interviewer: “Det er selvmord.”

Shifa Al-Qudsi (Kishon-fængsel i Israel i 2002): ”Nej, det er martyrium. En martyrdomsøgende operation.”

Interviewer: “Hvad går gennem dit hjerte, hvad går gennem dit hoved?”

Shifa Al-Qudsi (i Tulkarem i 2020): ”Intet. Ingenting. Du tænker bare … som en brud på sin bryllupsdag, der forbereder sig på at møde sin brudgom. Det var det eneste, der gik gennem mit hoved. Jeg forbereder mig på at møde min brudgom, kan du forestille dig det?”

Læs også MIFF’s artikler om hvordan dansk bistand til palæstinenserne bliver misbrugt af de palæstinensiske myndigheder til at udbetale løn til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden og til terrororganisationer som PFLP som begår terrorangreb mod israelere.

Tidligere artikelPolitikerne går ned i løn
Næste artikelEmiraternes udenrigsminister i Berlin: Aldrig igen!
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.
Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)