Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Idømt livstid for terrorbomben som dræbte fem israelere i Bulgarien

De to dømte terrorister. (Foto: Bulgariens indenrigsministerium)
Chef for Bulgariens anklagemyndighed, Ivan Geshev, siger Hizbollah stod bag angrebet «når det gælder logistik og finansiering».

Fem israelere, inklusiv en gravid kvinde, blev dræbt i et selvmordsangreb mod en bus ved lufthavnen Burgas i Bulgarien i juli 2012. En bulgarsk buschauffør blev også dræbt ved angrebet, og 35 personer blev såret. Det var det dødeligste angreb mod israelere i udlandet siden 2004.

Mandag 21. september besluttede en domstol i Bulgarien at idømme to personer for medvirken til angrebet. Straffen lyder på livstid for libanesisk-canadiske Hassan El Hajj Hassan og libanesisk-australske Meliad Farah. De to personer er ikke anholdt og blev dømt skyldige in absentia.

En DNA-analyse har slået fast at selvmordsterroristen var fransk-libanesiske Mohamad Hassan El-Husseini, skriver Times of Israel.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!