En bombe fæstnet til en fodbold landet i Israel efter at være sendt over grænsen med balloner. (Foto: Twitter)

Tre sprængstofballoner sprunget over byen Sderot

Stigende spændinger langs Israels sydlige grænse.

Spændingerne ved Israels sydlige grænse er steget de seneste dage, det skriver i24News.

Terrorister i Gazastriben har affyret flere sprængstofballoner mod Syd-Israel, tre af dem sprængte henover den israelske by Sderot.I dag affyrede terrorgruppen Hamas mindst fire raketter ud i Middelhavet, det skrev blandt andet den israelske Kanal 12, N12.

Optagelser af raketaffyringen blev lagt op på sociale medier, hvor palæstinensere blev set jublende.

Samtidig fortsatte ballonangrebene mod israelerne der bor i byer og områder tæt på Gazastriben.

Beboerne i Sderot hørte tre eksplosioner, angiveligt forårsaget af sprængstoffer sat fast på balloner og sendt ind over byen af terrorister i Gazastriben.

En sprængstofballon forårsagede brand tæt på Kibbutz Erez. Derudover blev en sprængstofballon detoneret af israelske bombeeksperter, efter den landede i nærheden af byen Nir Moshe.

Ifølge rapporter de seneste dage har Hamas sendt advarsel til Israel via egyptisk mægler om at terrorgruppen har i sinde at stoppe våbenhvilen.

Ifølge palæstinensiske medier skyldes eskalering i affyring af ”terrorballoner”, at Israel ikke opfylder sine forpligtelser til opførelse af hospital og afsaltningsanlæg af vand i Gaza. Palæstinensiske terrorgrupper kræver også at øge import og eksport gennem Kerem Shalom-grænseovergangen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp