Tre sprængstofballoner sprunget over byen Sderot

Stigende spændinger langs Israels sydlige grænse.

En bombe fæstnet til en fodbold landet i Israel efter at være sendt over grænsen med balloner. (Foto: Twitter)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Spændingerne ved Israels sydlige grænse er steget de seneste dage, det skriver i24News.

Terrorister i Gazastriben har affyret flere sprængstofballoner mod Syd-Israel, tre af dem sprængte henover den israelske by Sderot.I dag affyrede terrorgruppen Hamas mindst fire raketter ud i Middelhavet, det skrev blandt andet den israelske Kanal 12, N12.

Optagelser af raketaffyringen blev lagt op på sociale medier, hvor palæstinensere blev set jublende.

Samtidig fortsatte ballonangrebene mod israelerne der bor i byer og områder tæt på Gazastriben.

Beboerne i Sderot hørte tre eksplosioner, angiveligt forårsaget af sprængstoffer sat fast på balloner og sendt ind over byen af terrorister i Gazastriben.

En sprængstofballon forårsagede brand tæt på Kibbutz Erez. Derudover blev en sprængstofballon detoneret af israelske bombeeksperter, efter den landede i nærheden af byen Nir Moshe.

Ifølge rapporter de seneste dage har Hamas sendt advarsel til Israel via egyptisk mægler om at terrorgruppen har i sinde at stoppe våbenhvilen.

Ifølge palæstinensiske medier skyldes eskalering i affyring af ”terrorballoner”, at Israel ikke opfylder sine forpligtelser til opførelse af hospital og afsaltningsanlæg af vand i Gaza. Palæstinensiske terrorgrupper kræver også at øge import og eksport gennem Kerem Shalom-grænseovergangen.

Tidligere artikelHar passeret 600 Corona-dødsfald i Israel
Næste artikelTusindvis af palæstinensere besøger Israels strande
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.