Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Shin Bet har arresteret palæstinensere som planlagde at bombe Teddy Stadium i Jerusalem

Shin Bet arresterede i sidste måned tre palæstinensere som blandt andet planlagde at bombe Teddy Stadium i Jerusalem. (Foto: Terrazzo, Flickr)
Sikkerhedstjenesten udtaler at de tre mistænkte blev arresteret i sidste måned for planlægning af terrorangreb i Jerusalem og på Vestbredden

Israelske sikkerhedsstyrker arresterede i sidste måned tre palæstinensiske mænd mistænkt for at have planlagt at udføre terrorangreb i Jerusalem og Vestbredden, heriblandt også bombning af Teddy Stadium i Jerusalem, udtaler sikkerhedstjenesten Shin Bet, skriver Jerusalem Post.

Ifølge Shin Bet planlagde de tre medlemmer af terrorcellen – Ahmad Sajdaya, Muhammad Hammad og Umar Eid at bygge en bombe og plante den på Teddy Stadium. De planlagde også at udføre rekognoseringsoperationer og andre forberedelser, men indså herefter at det ville være for svært at gennemføre på grund af den stramme sikkerhed.

I stedet planlagde de tre mistænkte at udføre bombeangreb mod det israelske forsvar (IDF-tropper) på Vestbredden og forsøgte at gennemføre en række angreb i sidste måned, udtaler Shin Bet.

Ifølge sikkerhedstjenesten hjalp de tre mænd også med forsøg på at gennemføre en række bombeangreb mod israelske tropper i senere år.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem