Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Spædbarn såret efter raketangreb fra Gaza

Raketangreb fra Gaza mod Israel. Billedet er fra Gaza-krigen i 2014. (Illustrationfoto: IDF)
Tre raketter blev affyret torsdag aften mod byen Sderot i det sydlige Israel.

Sent torsdag aften blev der affyret tre raketter fra Gazastriben ind i det sydlige Israel. To af raketterne blev skudt ned af Iron Dome-raketforsvaret, mens en tredje raket landede i et ubeboet område, skriver Times of Israel.

Ingen blev direkte såret af raketterne men en kvinde og hendes tre uger gamle spædbørn blev såret i panikken der fulgte. Kvinden faldt og tabte sit barn mens hun forsøgte at løbe i sikkerhed. Barnet har slået sit hoved og fået moderate skader. Det tre uger gamle spædbarn behandles nu på Soroka Hospital i Beersheva. Moren blev lettere skadet.

Der har været en øget spænding i det sydlige Israel de seneste to uger. Også onsdag blev en raket affyret mod Israel. Derudover har der været flere tilfælde af balloner med sprængstof i som blev sendt ind over grænsen fra Gaza. En af bomberne var bygget ind i, hvad der skulle ligne en indpakket gave. En palæstinensisk snigskytte har også skudt mod en IDF-post ved grænsen.

Både efter torsdagens angreb og onsdagens angreb har det israelske forsvar reageret ved at bombe flere Hamas-mål i Gazastriben.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem