Raketangreb fra Gaza mod Israel. Billedet er fra Gaza-krigen i 2014. (Illustrationfoto: IDF)

Fire raketter affyret mod Israel

To af raketterne blev skudt ned af Iron Dome-raketforsvarssystemet.

Onsdag eftermiddag blev der affyret fire raketter affyret mod Israel fra Gazastriben. To raketter blev skudt af Iron Dome-raketforsvaret, mens to eksploderede i øde områder. Der er ingen meldinger om skader, skriver Ha’aretz.

Hundredvis af israelere i lokalsamfund langs Gaza-grænsen måtte løbe i sikkerhed da alarmen gik. Raketangrebet er kommet efter flere ugers ro i området.

Det er tre uger siden der sidst blev affyret raketter fra Gaza mod Israel. Dengang måtte premierminister Benjamin Netanyahu evakueres i sikkerhed under sin tale for et større publikum i byen Ashkelon. Det israelske forsvar reagerede på angrebet ved at bombe flere Hamas-mål i Gazastriben, blandt andet en træningslejr.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp